Přejít na obsah

Nechytá, nevstřikuje a nehází jiskru


Alešák Aleš

Doporučené příspěvky

Zdar chlapi, nesetkal jste se někdo s problémem občasného nenastartování 1,2HTP 12V? Na roztlačení, nebo po vstříknutí trocha paliva do klapky chytne a už běží, chcípnu a už zase motá a motá. Snímač otáček novej, vačky taky, veškeré proudy a kostry ŘJ zkontrolovány, spínačka taktéž. Jediné co se mi podařilo a chytá to, je připojení stálého napájení na plus palivového čerpadla. Chtěl jsem to udělat, tak že vyvedu drát z 50 na relé čerpadla 447,ale to nefunguje, budu to muset připojit na drát plus přimo k čerpadlu. Nesetkal jste se s tím už někdo? Jinak to tak prostě nechám. Díky Alešák

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

A co nějaký kód chyby z registru závad?Jestli správně chápu co jsi propojil,tak máš čerpadlo stále pod proudem a stále tlakuje palivovou soustavu.Tak co třeba chyba v regulátoru  tlaku?Také se nejspíš stane,že po pár dnech stání už nenastartuješ,protože budeš mít vybitou baterku.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Závady žádný. Na plus 30 jsem to měl připojený jen na zkoušku. Udělal jsem to přes 50 proud k cívce starteru a oddělil 15A diodou, ale musel jsem to napojit na modrobílý drat přímo k čerpadlu a ne tím budit jen relé 447. Takže jak zastartuju, v ten moment zapnu i čerpadlo a naskočí to, bez toho pomocného přivedení napetí k čerpadlu to prostě nenaskočí. Je to záhada a i zustane. Přitom i když po zapnutí zapalování sepne a natlakuje palivové čerpadlo, tak nenaskočí, je to jak kdyby odlehčovací relé odepínalo i napětí k paliv. čerpadlu, ale kde by se to mohlo ty větve prošvihnout, to nevím. 

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...