Přejít na obsah

Problem s elektrikou

Ottik

Doporučené příspěvky

Dobry den

Mam Skodu Fabii Combi 1.4 74kw

Dnes jsem se vracel domu a na silnici byla bouracka po zastaveni na pristrojovy desce problikla kontrolka ABS, EBS a kontrolka volantu . Po rozjeti ABS a EBS zhasli ale kontrolka volantu svitila dal. Dorazil jsem domu bez funkcniho poslilovace auto zaparkoval vypnul motor a zkusil ho zase nastartovat pristrojovka se rozsvitila ale motor nastartovat uz nesel snaha o roztoceni byla ale vsecho se rozblikalo a zhaslo ,jeste k tomu sviti ABS, volant, EPC, kontrolka mororu . omezeni tociveho momentu {trojuhelnik s vykricnikem v krouzku se sipkou}

Zmeril jsem baterii , skontroloval poistky, v rizeni by problem bejt nemel je komplet vymeneno .

Napichnul jsem ho na vag . V ABS zadnou zavadu nenasel a v motoru:

17560 - P1152 - 35-00

17584 - P1176 - 35-10 - Sporadická

16804 - P0420 - 35-00

17604 - P1196 - 35-10 -  Sporadická

17977 - P1569 - 35-10

Muzete mi prosm pococt ceho se mam chytit?

Editováno: , autor: Ottik
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• o 4 týdny později...

Tak panove nalezeno baterku jsem vyloucil protoze byla nova , ale po promereni jsem zjistil , ze nedrzi kapacitu , tak jsem ji vyreklamoval dali mi novou a vse v pohode, Jen po ujeti cca 60km se zase rozsvitila kontrolka motoru a nektery zavady proste to auto nechtej opustit.

17560 - P1152 - 35-00

16804 - P0420 - 35-00

Vim ze ta druha zavada muze souviset s tou prvni ale kde zacit hledat?

Je prava ze auto chytne az na druhej az treti pokus a musim pockat az se trosku ohreje  nez vyjedu jinak jsem bez vykonu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...