Redfish Vloženo 5. Červen 2018 Sdílet Vloženo 5. Červen 2018 Napisy TDI, TSI apod. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Redfish Vloženo 5. Červen 2018 Autor Sdílet Vloženo 5. Červen 2018 Nikde nemuzu najit jine nez základní emblemy na Kodiaq. Myslim treba TSi 2.0. Driv to byvalo a teď uz jen 4x4. To uz se nepoužívá? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 6. Červen 2018 Sdílet Vloženo 6. Červen 2018 Ne, už dlouho. Naposledy je měla krátce po uvedení Octavia III, pak bylo zrušeno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Redfish Vloženo 6. Červen 2018 Autor Sdílet Vloženo 6. Červen 2018 Díky za info. No ne že by se bez nápisu TSI nedalo jezdit, ale kolikrát si tak v koloně říkám : je to nafťák nebo benzin, že tak kouří z výfuku nebo naopak nekouří a je to přitom diesel. Nebo když mě předjede jak vítr a já jej pak dojedu na křižovatce, tak se podívám a pak si řeknu : aha, to tak jo, V8 3.6 :-) Fakt jsem si dodnes ani nevšiml, že už je to dlouho zrušené, myslel jsem, že si to někteří třeba sundali :-))))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.