Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Sedák je pevný.. A to je to Ambiente z Německa..není to ani v manuálu, co byl origo k tomu autu..

Predná lakťovka je súčasťou Jumbo boxu, a ten Ambiente nemá.

No to je jasné, že sa na sklad berú autá v základe. Podstatná je cena a tú nebude nikto zbytočne zvyšovať prvkami, ktoré napríklad niekto nepovažuje za dôležité.

psal jsem, že zadní je v základu, ne všal přední. líp čti :-)

Sedák je pevný.. A to je to Ambiente z Německa..není to ani v manuálu, co byl origo k tomu autu..

:o tak tomu se mi nechce snad ani verit - normalne hele vem za ten sedak zepredu trochu vic ;)

mam puvodem taky Ambiente ale MR06 ale to je snad jedno -_-

:o tak tomu se mi nechce snad ani verit - normalne hele vem za ten sedak zepredu trochu vic ;)

Když vezmu český manuál, který jsem si koupil, tak tam je všechno ukázaný a když jsem vzal původní německý, tak tam o sedáku není ani popel..je tam jen o sklopném opěradle..

Když vezmu český manuál, který jsem si koupil, tak tam je všechno ukázaný a když jsem vzal původní německý, tak tam o sedáku není ani popel..je tam jen o sklopném opěradle..

hmm minimalne dost zvlastni - tak ty bys musel vymenit jenom operadlo :unsure: ale jestli to jde..... ti nereknu

jinac mate nekdo tuseni na kolik by mohla prijit ta vetsi cast zadni sedacky? doufam ze neexistujou 2 varianty s tou loketkou... chtel bych to samo i s tim pruchodem....

Tak přesně to bych potřeboval..a je nějaký rozdíl ,když je opěradlo z auta, které má sklopný sedák a které nemá?

tak sem se ted na to koukal a myslim ze to je naprosto jedno - proste vycuknes operadlo a vymenis ho - sedak bych nechal bejt

To jo, jen to myslím tak, jestli to třeba nějak jinak závěsy a tak, pro obě varianty..jinak v příštím roce to zkusím nějak přehodit..

To jo, jen to myslím tak, jestli to třeba nějak jinak závěsy a tak, pro obě varianty..jinak v příštím roce to zkusím nějak přehodit..

myslim ze by to melo byt stejne - taky to chci prehodit ale to rozhodne cena.....

• Autor

Ja bych ocenil, kdyby sem nekdo dal kontakt na nejaky dobry Prazsky popr. Stredocesky este by sel i Zlinsky vrakac.

Diky

H.

-_-

Upraveno od Hany

takze vlastne z cely CR :)

Ak by niekto mal zaujem, vala sa mi tu jedna zadna laktova opierka z OII vratane sklopneho mechanizmu a dvierok do kufra. Je v kozi Onyx.

Ak by niekto mal zaujem, vala sa mi tu jedna zadna laktova opierka z OII vratane sklopneho mechanizmu a dvierok do kufra. Je v kozi Onyx.

Což o to, jenže k tomu je podstatná hlavně ten správný dvoutřetinový kus opěradla s dírou na tu opěrku :) A toho se mi bohužel taky nedostává :(

• 2 roky později...

vsimol som si ze zadna laktova opierka v FLku je vybavena schrankou...je to celkom prakticke..Da sa tato opierka z FLka dat do predfaceliftu?...otazka vsak je ze ci je tam to iste uchytenie a ci sa najde ta ista pripadne podobna latka..vsimol som si ze elegance ma cierny interier..len ci je tak "cierny" ako ten predfaceliftovy :feve: ...

Upraveno od CorradoVR6

Ja mám v elegance pred FL a so schránkou v zadnej lakťovej opierke....

ja mam MR08 a mam bez schranky...vid maly obrazok...cierny....a chcl by som taku opierku ako je ta bezova...

post-21687-1232972979_thumb.jpg

Jenže určitě nebude samotná jako díl, ale jen komplet sedačky..

takze keby sa mi nahodou zlomila...alebo poskodilo calunenie..musel by som kupovat cele zadne sedacky??to ma skodovka nedoriesene :feve:

Vůbec bych se tomu nedivil, ale ať to prověří někdo s ETKOU.

pozeral som do online etky...a vyzera to tak ze je to normalny nahradny diel...

1U0885081AB...vyzera to tak ze toto je cislo dielu...

post-21687-1232975437_thumb.png

Upraveno od CorradoVR6

To co jsi tady dal, tak je číslo z O1

:( dvojkovu tam potom nemam... je tam MR05 ale pises ze je to 1ka...moze to nekdo preverit kdo ma ETKU??

Já mám etku, ted jsem se díval..

a nevies v nej najst ci ta laktova zadna je nahradny diel? pripadne ci sedi ta z FL do predFL?

dakujem :) :)

Tak tak, jaký je výsledek? A popř. cena a další otázka je jak těžce to půjde vyměnit...

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.