Jirik.DC Vloženo 28. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2006 Sedák je pevný.. A to je to Ambiente z Německa..není to ani v manuálu, co byl origo k tomu autu.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miccap Vloženo 28. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2006 Predná lakťovka je súčasťou Jumbo boxu, a ten Ambiente nemá.No to je jasné, že sa na sklad berú autá v základe. Podstatná je cena a tú nebude nikto zbytočne zvyšovať prvkami, ktoré napríklad niekto nepovažuje za dôležité. psal jsem, že zadní je v základu, ne všal přední. líp čti :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 28. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2006 Sedák je pevný.. A to je to Ambiente z Německa..není to ani v manuálu, co byl origo k tomu autu.. tak tomu se mi nechce snad ani verit - normalne hele vem za ten sedak zepredu trochu vic mam puvodem taky Ambiente ale MR06 ale to je snad jedno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 28. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2006 Sedák je pevný.. A to je to Ambiente z Německa..není to ani v manuálu, co byl origo k tomu autu.. tak tomu se mi nechce snad ani verit - normalne hele vem za ten sedak zepredu trochu vic mam puvodem taky Ambiente ale MR06 ale to je snad jedno Když vezmu český manuál, který jsem si koupil, tak tam je všechno ukázaný a když jsem vzal původní německý, tak tam o sedáku není ani popel..je tam jen o sklopném opěradle.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 28. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2006 Sedák je pevný.. A to je to Ambiente z Německa..není to ani v manuálu, co byl origo k tomu autu.. tak tomu se mi nechce snad ani verit - normalne hele vem za ten sedak zepredu trochu vic mam puvodem taky Ambiente ale MR06 ale to je snad jedno Když vezmu český manuál, který jsem si koupil, tak tam je všechno ukázaný a když jsem vzal původní německý, tak tam o sedáku není ani popel..je tam jen o sklopném opěradle.. hmm minimalne dost zvlastni - tak ty bys musel vymenit jenom operadlo ale jestli to jde..... ti nereknu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 28. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2006 jinac mate nekdo tuseni na kolik by mohla prijit ta vetsi cast zadni sedacky? doufam ze neexistujou 2 varianty s tou loketkou... chtel bych to samo i s tim pruchodem.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 28. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2006 Tak přesně to bych potřeboval..a je nějaký rozdíl ,když je opěradlo z auta, které má sklopný sedák a které nemá? tak sem se ted na to koukal a myslim ze to je naprosto jedno - proste vycuknes operadlo a vymenis ho - sedak bych nechal bejt Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 28. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2006 To jo, jen to myslím tak, jestli to třeba nějak jinak závěsy a tak, pro obě varianty..jinak v příštím roce to zkusím nějak přehodit.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 28. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2006 To jo, jen to myslím tak, jestli to třeba nějak jinak závěsy a tak, pro obě varianty..jinak v příštím roce to zkusím nějak přehodit.. myslim ze by to melo byt stejne - taky to chci prehodit ale to rozhodne cena..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hany Vloženo 3. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 3. leden 2007 (editace) Ja bych ocenil, kdyby sem nekdo dal kontakt na nejaky dobry Prazsky popr. Stredocesky este by sel i Zlinsky vrakac. Diky H. Editováno: 3. leden 2007, autor: Hany Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 3. leden 2007 Sdílet Vloženo 3. leden 2007 takze vlastne z cely CR Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamant Vloženo 3. leden 2007 Sdílet Vloženo 3. leden 2007 Ak by niekto mal zaujem, vala sa mi tu jedna zadna laktova opierka z OII vratane sklopneho mechanizmu a dvierok do kufra. Je v kozi Onyx. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 3. leden 2007 Sdílet Vloženo 3. leden 2007 Ak by niekto mal zaujem, vala sa mi tu jedna zadna laktova opierka z OII vratane sklopneho mechanizmu a dvierok do kufra. Je v kozi Onyx. Což o to, jenže k tomu je podstatná hlavně ten správný dvoutřetinový kus opěradla s dírou na tu opěrku A toho se mi bohužel taky nedostává Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CorradoVR6 Vloženo 24. leden 2009 Sdílet Vloženo 24. leden 2009 (editace) vsimol som si ze zadna laktova opierka v FLku je vybavena schrankou...je to celkom prakticke..Da sa tato opierka z FLka dat do predfaceliftu?...otazka vsak je ze ci je tam to iste uchytenie a ci sa najde ta ista pripadne podobna latka..vsimol som si ze elegance ma cierny interier..len ci je tak "cierny" ako ten predfaceliftovy ... Editováno: 24. leden 2009, autor: CorradoVR6 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubinob Vloženo 26. leden 2009 Sdílet Vloženo 26. leden 2009 Ja mám v elegance pred FL a so schránkou v zadnej lakťovej opierke.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CorradoVR6 Vloženo 26. leden 2009 Sdílet Vloženo 26. leden 2009 ja mam MR08 a mam bez schranky...vid maly obrazok...cierny....a chcl by som taku opierku ako je ta bezova... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 26. leden 2009 Sdílet Vloženo 26. leden 2009 Jenže určitě nebude samotná jako díl, ale jen komplet sedačky.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CorradoVR6 Vloženo 26. leden 2009 Sdílet Vloženo 26. leden 2009 takze keby sa mi nahodou zlomila...alebo poskodilo calunenie..musel by som kupovat cele zadne sedacky??to ma skodovka nedoriesene Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 26. leden 2009 Sdílet Vloženo 26. leden 2009 Vůbec bych se tomu nedivil, ale ať to prověří někdo s ETKOU. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CorradoVR6 Vloženo 26. leden 2009 Sdílet Vloženo 26. leden 2009 (editace) pozeral som do online etky...a vyzera to tak ze je to normalny nahradny diel... 1U0885081AB...vyzera to tak ze toto je cislo dielu... Editováno: 26. leden 2009, autor: CorradoVR6 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 26. leden 2009 Sdílet Vloženo 26. leden 2009 To co jsi tady dal, tak je číslo z O1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CorradoVR6 Vloženo 26. leden 2009 Sdílet Vloženo 26. leden 2009 dvojkovu tam potom nemam... je tam MR05 ale pises ze je to 1ka...moze to nekdo preverit kdo ma ETKU?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 26. leden 2009 Sdílet Vloženo 26. leden 2009 Já mám etku, ted jsem se díval.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CorradoVR6 Vloženo 26. leden 2009 Sdílet Vloženo 26. leden 2009 a nevies v nej najst ci ta laktova zadna je nahradny diel? pripadne ci sedi ta z FL do predFL? dakujem :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 26. leden 2009 Sdílet Vloženo 26. leden 2009 Tak tak, jaký je výsledek? A popř. cena a další otázka je jak těžce to půjde vyměnit... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.