ViktorMPI Vloženo 26. leden 2009 Sdílet Vloženo 26. leden 2009 Opera loketni (latka) elegance - 1z0 885 081 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CorradoVR6 Vloženo 26. leden 2009 Sdílet Vloženo 26. leden 2009 FaceLift?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ViktorMPI Vloženo 26. leden 2009 Sdílet Vloženo 26. leden 2009 Ne, předface, ale dá se z toho odvodit, že by to snad mělo jít koupit jako náhradní díl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CorradoVR6 Vloženo 26. leden 2009 Sdílet Vloženo 26. leden 2009 noo len ci to bude pasovat ...dufak ze ano Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 26. leden 2009 Sdílet Vloženo 26. leden 2009 no jo, ale má to indexy R,L,M..a barevné kody taky.. s tím by moc nepochodil... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 26. leden 2009 Sdílet Vloženo 26. leden 2009 Pasovat to bude.. jenom musíš ještě říct, jakou barvu chceš.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 26. leden 2009 Sdílet Vloženo 26. leden 2009 (editace) tady... Editováno: 26. leden 2009, autor: Milhausek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CorradoVR6 Vloženo 26. leden 2009 Sdílet Vloženo 26. leden 2009 ja by som chcel ciernu FLkovu opierku...urcite si to objednam v skodovke ked pojdem na 30t. prehliadku...vdaka chlapi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 26. leden 2009 Sdílet Vloženo 26. leden 2009 v čem je ta opěrka jiná??? (btw. nečetl jsem to vůbec!!! ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CorradoVR6 Vloženo 26. leden 2009 Sdílet Vloženo 26. leden 2009 faceliftova ma tu opierku s uloznym priestorom Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 26. leden 2009 Sdílet Vloženo 26. leden 2009 nevím co to tu pořád meleš o faceliftové opěrce, v obrázcích z Etky jasně vidíš že se jedná rok 2007, dal jsem to jako příklad!! Já mám 2005 Elegance combi - Ivory a úložný prostor mám taky!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CorradoVR6 Vloženo 26. leden 2009 Sdílet Vloženo 26. leden 2009 (editace) no ja mam MR08 a otvorit mi nejde... ..interier ONYX edit...prikladam fotku Editováno: 26. leden 2009, autor: CorradoVR6 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 26. leden 2009 Sdílet Vloženo 26. leden 2009 já úložný prostor nemám a ani nechi... akorát bych z toho měl popelnici... a navíc vzadu nejezdím! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 27. leden 2009 Sdílet Vloženo 27. leden 2009 uložný prostor má zřejmě pouze ELEGANCE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CorradoVR6 Vloženo 27. leden 2009 Sdílet Vloženo 27. leden 2009 ja maam ELEGANCE a ulozny priestor NEMAM Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal K. Vloženo 28. leden 2009 Sdílet Vloženo 28. leden 2009 Tez mam Elegance a nic nemam a docela bych ho ocenil... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 28. leden 2009 Sdílet Vloženo 28. leden 2009 No tak už všichni víme kdo jí nemá a chce, teď by to chtělo zjistit jak to je s tou záměnou.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubinob Vloženo 28. leden 2009 Sdílet Vloženo 28. leden 2009 Tak sorry, teraz som na to pozeral, a ani ja ju nemám v elegance, pomýlil som si to s kolegovým supom II, ten ju má... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 28. leden 2009 Sdílet Vloženo 28. leden 2009 OK, takže jsme o krok dál, resp. zpět na začátku, předfaceliftová OII jí nemá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CorradoVR6 Vloženo 28. leden 2009 Sdílet Vloženo 28. leden 2009 takze da sa FACELITOVA opierka dat do PREDFACELITOVEJ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
THORIN Vloženo 28. leden 2009 Sdílet Vloženo 28. leden 2009 Co jsem seděl v OII FC určitě je rozměrově stejná a jsem přesvědčený že i uchycení bude stejné. Jediný problém bude v rozdílném čalounění. Tohle byla první věc, co jsem se díval na FC, protože v mé první OCI byla tahle loketka s úložným prostorem, a najednou v OCII ji nedali, holt si to schovali na FC. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 29. leden 2009 Sdílet Vloženo 29. leden 2009 Třeba v RS je podle mě čalounění stejné... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal K. Vloženo 29. leden 2009 Sdílet Vloženo 29. leden 2009 Ja si taky myslim, ze nebudu mit problem, ze kuzi budou davat taky stejnou nebo ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CorradoVR6 Vloženo 29. leden 2009 Sdílet Vloženo 29. leden 2009 koza urcite ano...ale co latka?fl ma tiez ciernu farbu v ELEGANCE...a ja mam interier onyx(cierny) takze myslim ze tiez by to mohlo sediet... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ka_r_los Vloženo 15. Březen 2015 Sdílet Vloženo 15. Březen 2015 Tak teď opráším sakra starou diskuzi:D Nehrál si někdy někdo s výměnou zadní loketní opěrky? Mám ve své elegance pevnou opěrku, jen sklopnou, nic víc. Pak mám ve spleně celou zadní lavici z Audi A6, kde je loketka s úložným postorem a držákem na pití. Ještě se tam musím dojít podívat s metrem, ale tak nadhodím myšlenku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.