Publikováno Červen 11, 20187 r Nema s tim nekdo nahodou zkusenost? podle DP to vypada lehce, staci nejakym zahnutym bazmegem zachytit a vytahnout ale at delam co delam nedari se chytit tu hranu. Pravda, zkousim to normalnim ohnutym silnym dratem , mozna je ten spec. nastroj fakt potreba?
Červen 11, 20187 r Demontuj bocne kryty pristrojovku pri otvorenych dveraxh, chyt cely vyduch a potlac von. Poistne pliesky su hore i dole, treba ich prihnut alebo prekonat tlak
Červen 12, 20187 r Hej, ja. Urobil som to podobne, vybral som radio a potlacil. Tu je plieskov myslim 8, 4 hore a 4 dole
Červen 12, 20187 r Autor 14 hours ago, wirer said: Demontuj bocne kryty pristrojovku pri otvorenych dveraxh, chyt cely vyduch a potlac von. Poistne pliesky su hore i dole, treba ich prihnut alebo prekonat tlak Diky, to me nenapadlo a slo to perfektne !
Srpen 11, 20187 r No stejně se mi to nepovedlo.... Ta strana blíž k volantu drží jak čert a už se prohýbá i to dekorační obložení. Nějaký tip? :-D
Srpen 12, 20187 r Co třeba demontáž dekoračního obložení? Ale nikdy jsem to nedělal, jen logická dedukce. Pokud se prohýbá obložení tak to možná bude tím nějak zajištěný.
Srpen 12, 20187 r No to mě taky napadlo ale nějak se neprovedlo. Asi jsem levej ... Zase na druhou stranu prý je to hrozně jednoduchý jsem tady četl...
Srpen 12, 20187 r dekor musí ísť dole !!! plastové páčidlo zo strany od budíkov a vycvaknúť. čo tak pozrieť dielenskú príručku?
Srpen 12, 20187 r No tu mám otevřenou jinak bych se si ničeho nepouštěl. Jenže zmínku o krytu jsem asi prehlidl....
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.