luckyluck Vloženo 16. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2006 nevíte, jak zjistím přesnou barvu svého auta, abych koupil naprosto totožnou lakovou tužku. Mám stříbrnou metlu z 2002, v techničáku psáno světle šedá, ale těhle tužek je tolik, že bych nerad koupil nějakou jinou.. díky.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gil Vloženo 16. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2006 Štítek v kufru nebo v servisní knížce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luckyluck Vloženo 16. Říjen 2006 Autor Sdílet Vloženo 16. Říjen 2006 ok, díky, kouknu tedy do kufru.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gil Vloženo 16. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2006 Pod kobercem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 16. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2006 (editace) Nebo ho máš, ten štítek, i v servisce... Editováno: 16. Říjen 2006, autor: mischicka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Benik Vloženo 18. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2006 nebo podle VINu ti to zjistim... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 18. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2006 Já mám kód barvy i ve velkým techničáku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.