CHOVKY Vloženo 18. Červen 2018 Sdílet Vloženo 18. Červen 2018 Zdravím, prosim vas vymienal niekto displej na Columbuse za 9.2 palcov? Poprosim aj číslo dielu 9.2palcoveho Columbusu az by niekto vedel. Dakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stenly Vloženo 10. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2018 Tiež by ma to zaujímalo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 10. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2018 pouze displej vyměnit nejde, nutná i jednotka v kastlíku spolujezdce a horní lišta nad displejem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nano11 Vloženo 28. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2018 Chcel by som sa spytat, ci mi vie niekto poradit, resp. namontovat a nakodovat Columbus 9,2" MIB2 do Superb III L&K. Display 3V0919606D aj RJ 565035044A mam . Teraz je v aute starsie verzia. Dakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 28. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2018 Autorizák-odblokace ochrany komponent potřeba udělat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
otrava Vloženo 29. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2018 A ja se zeptám pokud tohle vše absolvuje půjde mu i soda connect pokud to na MIB2 jde? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chobott Vloženo 29. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2018 tot otazka ale rekl bych ze to bude zalezitost VIN kodu...myslim tim Skoda Connect....treba to uz nekdo zkousel.... @Nano11 odkud jsi? muzeme to zkusit vymenit a nakodovat...a uvidime Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 8. leden 2019 Sdílet Vloženo 8. leden 2019 (editace) Na rozdíl od CitiGo mají všechny MIB jednotky typu Columbus nebo Amundsen(včetně Bolera) ještě tzv. softwarové klíče a povolují funkce v jednotce MIB typu: hlasové ovládání, mapa, handsfree. Ty jsou uvolněné v rámci Škodovky jen vůči VINku, proto nelze jednoduše vyměnit novější typ MIB jednotky za starší nebo Bolero za Amundsena, protože má jiné softwarové klíče. Je to opět jen neschopnost firmy Škoda, protože u VW lze oficiálně navigaci do vozu dodělat. V současné chvíli je jediné řešení koupě této novější navigace ve stavu unlocked a její následná instalace do vozu. Jediné rádio bez softwarových klíčů ve vyšší verzí vozu než kam patří CitiGo je Swing a to už se taky změnilo pro poslední s tlačítkem APP jsou už také klíče pro Smartlink, ale alespoň zůstalo vše ostatní bez klíče(bluetooth). Najít servis, který nakonec zvládne vypnout ochranu komponent na rádiu v CitiGo není znalost problematiky, když pominula možnost, že to první servis dělal dobře a rádio není kradené. Editováno: 8. leden 2019, autor: ferda25 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chobott Vloženo 8. leden 2019 Sdílet Vloženo 8. leden 2019 (editace) @ferda25 prijed se podivat do Prahy, vymena MIB1 za MIB2 vcetne klicu a dodelani PRkodu :-) Ofiko ODIS, Skoda Service, vymena a kodovani za hodku... Nevim proc se porad zde probira ochrana komponent a neustale se resi ze to neni mozne, je to mozne za predpokladu jak pises ze neni kradene. Ano vse je o servisu který ma schopného člověka a ví co má dělat, myslím že určitě jsou na místě pipomínky že ne každý Škoda Service je to chopný udělat protože prostě nemají kvalifikované lidi ono taky jak by to dopadlo když by chodil každý do servisu měnit rádia..... ale naopak jsou i servisy @wirer povrdí kde prostě umí udělat vše.....a jak říkám legálni cestou a proč to vím ? protože jsem také slyšel že to nejde....že je cesta formou unlock jednotky jediná....a já řekl to není přece možný.....a taky že ne....jde to i jinak a kdo nevěří muze se podivat na moje auto, zakázkový list ze servisu, neporušena záruka a pod..... Editováno: 8. leden 2019, autor: chobott 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 8. leden 2019 Sdílet Vloženo 8. leden 2019 (editace) Jasně, ale jen s unlocked jednotkou MIB. Píšeš tu věci o kterých nic bohužel nevíš. Pleteš si ochranu komponent s klíči povolujícími určitou funkci. Nepleť si rádio pro CitiGo s MIB jednotkou. Tys byl prvně v servise kde nezvládli udělat ochranu komponent a poslal jsi mi jasně informaci, že Vám to psalo, že je špatný master klíč, za to já nemůžu, že jsi byl někde kde neumí ani přiučit jednotku 5F na ochranu komponent. Spíš by Tě mělo zajímat proč to psalo, že je master klíč špatný co se snažil ten první servis vůbec udělat, když chyba v tom nebyla....ale to Ti zcela uniká, protože o tom vůbec, ale vůbec nic nevíš. Editováno: 8. leden 2019, autor: ferda25 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chobott Vloženo 8. leden 2019 Sdílet Vloženo 8. leden 2019 Jasně že nepletu, použil jsem jednotku z potestového vozu, oficiální doklad, MIB2 jednotka nesla puvodni VIN jineho vozu. Probehla adaptace vcetne ochrany komponent, funguje vse co bylo na puvodni MIB1 jednotce, navic SmartLink apod.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 8. leden 2019 Sdílet Vloženo 8. leden 2019 (editace) Tak někdo vynesl z fabriky testovací jednotku MIB, která nemá co v oběhu dělat, občas se takové v Mihocaru objeví, ale není to pravidlem. Editováno: 8. leden 2019, autor: ferda25 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chobott Vloženo 8. leden 2019 Sdílet Vloženo 8. leden 2019 jak myslis....a prave to ze pred pul rokem jsi mi tak pekne poradil jsem se o to zacal zajimat vic...a doba se zmenila...proto jsem tedy chytrej protoze me kazdej rekl ze to nejde a taky proto tady lidem pisu co je mozne, a az budu mit navic MIB2,5 jednotku klidne si ji necham nakodovat do me O3 a pujde to :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chobott Vloženo 8. leden 2019 Sdílet Vloženo 8. leden 2019 před 11 minutami, ferda25 napsal: Tys byl prvně v servise kde nezvládli udělat ochranu komponent a poslal jsi mi jasně informaci, že Vám to psalo, že je špatný master klíč, za to já nemůžu, že jsi byl někde kde neumí ani přiučit jednotku 5F na ochranu komponent. Spíš by Tě mělo zajímat proč to psalo, že je master klíč špatný co se snažil ten první servis vůbec udělat, když chyba v tom nebyla....ale to Ti zcela uniká, protože o to vůbec, ale vůbec nic nevíš. Vyreseno :-) vymenena BCM podporujici adresu 5F, vymeneny budiky za FL s podporou CP, upraveny PR kody na Instrument po FL a Radio po FL, adaptace rucne ochrana CP vyresena pres Geko :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 8. leden 2019 Sdílet Vloženo 8. leden 2019 Tak tady uveď VIN vozu u kterého se to dle tebe povedlo. Podíváme se na PR čísla....to bude velká hra. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.