dj.crow Vloženo 2. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2018 (editace) Ahoj všem tady, rovnou k věci. Zapnu spínač světel do jakékoliv polohy kromě 0, světla svítí, vše OK, ale podsvícení samotného spínače poblikává a je doprovázeno někde v prostoru za pojistkovým boxem slabým pískáním. Zároveň mi nesvítí osvětlení phone boxu a také poblikává panel režimů u řadicí páky. Pojistky jsem kontroloval a nenašel jsem žádnou, která by vykazovala známky poruchy. Zkontroloval jsem i samotnou led žárovku osvětlení phone boxu na zkoušečce a ta také svítí. Na infotainmentu žádná chyba nevyskakuje, ani v paměti závad nic. Věděl by někdo??? Ještě prosba, jestli někdo v Vás neví, jaké relé na pojistkovém boxu k čemu patří??? Nemohu nikde sehnat žádné schéma. Díky za rady... Mám dojem jestli není někde problém s nějakým sdruženým relátkem, ale nevím které by to mohlo být. Moc návodů na netu není. Editováno: 2. Červenec 2018, autor: dj.crow 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dj.crow Vloženo 10. Srpen 2018 Autor Sdílet Vloženo 10. Srpen 2018 (editace) Hmm, nikdo neví... Editováno: 6. Září, autor: dj.crow 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.