matyasvane Vloženo 3. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2018 Dobrý den, Mám takový problém s autem. Když dám tempomat nebo začnu rychle zrychlovat, tak mi začnou prapodivně skákat otáčky. Jedná se o DSG Myslím, že video bude nejvhodnější Problém: https://youtu.be/G4k1qNxr9VI Neměl někdo z vás podobný problém? Nebo neví někdo jak tohle vyřešit? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matyasvane Vloženo 4. Červenec 2018 Autor Sdílet Vloženo 4. Červenec 2018 Nikdo neví? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 4. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2018 Nejspíše to bude "vlastnost". Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matyasvane Vloženo 5. Červenec 2018 Autor Sdílet Vloženo 5. Červenec 2018 (editace) Takže teoreticky pokud bych vyměnil dvojhmotu tak by se problém mohl vyřešit? Mám totiž jednu na stole, tak jestli to mám zkusit Editováno: 5. Červenec 2018, autor: Pawouk Bezprostředně předcházející příspěvek se necituje - viz pravidla fora. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 5. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2018 Né dvojhmotu, ale sadu spojek. Jestli to pomůže, toť otázka... Jestli je auto v záruce, zkus servis. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matyasvane Vloženo 5. Červenec 2018 Autor Sdílet Vloženo 5. Červenec 2018 Dobře, zkusím to a uvidím. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.