Publikováno Červenec 6, 20187 r Dobry den, snad se pristi tyden stanu majitelem rocniho Citigo 3D a rozsirim vase rady. Muj dotaz smeruje ke stresnimu nosici. Mam moznost koupit, nikoliv vsak vyzkouset, original od Skody zde za polovicni cenu. Majitel tvrdi, ze pasuje na 3D i 5D, cemuz by se asi dalo verit, nebot kod produktu se lisi jen 1ST071126 a 126A, ma s tim nekdo z vas nejakou zkusenost, nez se obratim, na nejakou Skoda technickou podporu ? Diky Ales - Brno
Červenec 7, 20187 r No skoda prodava zvlast pro 3D ( 126 ) za zvlast pro 5D ( 126A ). Doporucoval bych ty spravne, i kdyz fyzicky mohou byt stejne, homologacne ne ... Skoda infolinka samozrejme rekne to same ...
Červenec 9, 20187 r Autor Děkuji, neštěstí byly koupené na 3D, tak to nemusím řešit. Odesláno z mého SM-N950F pomocí Tapatalk
Červenec 9, 20187 r Provozuju na 3DV nosiče které byly koupeny na 5DV citigo a jsou totožné Vše pasuje tak jak má
Červenec 9, 20187 r Autor Ano, přesně tohle jsem chtěl slyšet, jestli to pasuje. Samozřejmě problematiku homologace bychom ve finále neměli opomíjet, ale to až příště [emoji4] Diky Odesláno z mého SM-N950F pomocí Tapatalk
Červenec 10, 20187 r Samozrejme, jak jsem psal bude to fyzicky stejne, jestli teda koupis ty na 3D, tak bych kouknul kde tam je natistene, vyrazene, nalepe to 126A a homologacne bych to A, odlepil, odbarvil, odbrousil
Červenec 10, 20187 r Autor Vsak jo , uz o nic nejde , budu mit auto 3D a drzaky jsou na 3D. Trosku OT : Umim si samozrejme ve vypjate situaci predstavit problem s homologaci. Stal jsem na krizovatce a najednou do me nacouvalo auto, ktere stalo prede mnou. Pracovnik z pojistovny prisel a prvni co udelal, tak si nafotil moje rozmery pneumatik. Rikam, ja jsem stal, o co jde ? Jen se usmal, jak jsem hloupy. Kdyby byly jine, nez v TP , nedostal bych asi tech 20 tisic, byl to jen skutr. Umim si i predstavit, ze zmíněný drzak na kola se špatnou homologaci se na dalnici uvolni i s kolem a autobus plny nemeckych duchodcu se mu pri vyhybani vyboura a od pojistovny nedostanu nic a tech X desítek milionu tem duchodcum zaplatim ja. [emoji3] Upraveno Červenec 10, 20187 r od aldav
Leden 19, 20205 r Zdravim, nechci zakládat nové téma tak se zeptám tady. Má někdo zkušenosti s nějakým neorigo nosičem? Originál od škodovky se mi zdá dost drahý... chtěl bych se vejít do 10 tisíc i s boxem, tak budu rád za doporučení.
Leden 22, 20205 r Koupil jsem Cruz Airo Alu a je to kvalitní masivní výrobek, pasuje přesně, dobře vypadá, opravdu hodně pozitivně mne překvapil, z auta ho přes zimu nesundávám, tak jsem vypozoroval, že při jízdě v silném dešti se do auta dostane kolem těsnění předních dveří voda, myslím ale že to bude u všech výrobců stejné, tedy problém Citiga. Mají zahnuté plechy za hranu řešeny stejně. Dal jsem za něj 3100, což je i současná cena.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.