aldav Vloženo 6. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 6. Červenec 2018 Dobry den, snad se pristi tyden stanu majitelem rocniho Citigo 3D a rozsirim vase rady. Muj dotaz smeruje ke stresnimu nosici. Mam moznost koupit, nikoliv vsak vyzkouset, original od Skody zde za polovicni cenu. Majitel tvrdi, ze pasuje na 3D i 5D, cemuz by se asi dalo verit, nebot kod produktu se lisi jen 1ST071126 a 126A, ma s tim nekdo z vas nejakou zkusenost, nez se obratim, na nejakou Skoda technickou podporu ? Diky Ales - Brno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danikd Vloženo 7. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2018 No skoda prodava zvlast pro 3D ( 126 ) za zvlast pro 5D ( 126A ). Doporucoval bych ty spravne, i kdyz fyzicky mohou byt stejne, homologacne ne ... Skoda infolinka samozrejme rekne to same ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aldav Vloženo 9. Červenec 2018 Autor Sdílet Vloženo 9. Červenec 2018 Děkuji, neštěstí byly koupené na 3D, tak to nemusím řešit. Odesláno z mého SM-N950F pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DYXiCZ Vloženo 9. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2018 Provozuju na 3DV nosiče které byly koupeny na 5DV citigo a jsou totožné Vše pasuje tak jak má Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aldav Vloženo 9. Červenec 2018 Autor Sdílet Vloženo 9. Červenec 2018 Ano, přesně tohle jsem chtěl slyšet, jestli to pasuje. Samozřejmě problematiku homologace bychom ve finále neměli opomíjet, ale to až příště [emoji4] Diky Odesláno z mého SM-N950F pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danikd Vloženo 10. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2018 Samozrejme, jak jsem psal bude to fyzicky stejne, jestli teda koupis ty na 3D, tak bych kouknul kde tam je natistene, vyrazene, nalepe to 126A a homologacne bych to A, odlepil, odbarvil, odbrousil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aldav Vloženo 10. Červenec 2018 Autor Sdílet Vloženo 10. Červenec 2018 (editace) Vsak jo , uz o nic nejde , budu mit auto 3D a drzaky jsou na 3D. Trosku OT : Umim si samozrejme ve vypjate situaci predstavit problem s homologaci. Stal jsem na krizovatce a najednou do me nacouvalo auto, ktere stalo prede mnou. Pracovnik z pojistovny prisel a prvni co udelal, tak si nafotil moje rozmery pneumatik. Rikam, ja jsem stal, o co jde ? Jen se usmal, jak jsem hloupy. Kdyby byly jine, nez v TP , nedostal bych asi tech 20 tisic, byl to jen skutr. Umim si i predstavit, ze zmíněný drzak na kola se špatnou homologaci se na dalnici uvolni i s kolem a autobus plny nemeckych duchodcu se mu pri vyhybani vyboura a od pojistovny nedostanu nic a tech X desítek milionu tem duchodcum zaplatim ja. [emoji3] Editováno: 10. Červenec 2018, autor: aldav Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galileo2209 Vloženo 19. leden 2020 Sdílet Vloženo 19. leden 2020 Zdravim, nechci zakládat nové téma tak se zeptám tady. Má někdo zkušenosti s nějakým neorigo nosičem? Originál od škodovky se mi zdá dost drahý... chtěl bych se vejít do 10 tisíc i s boxem, tak budu rád za doporučení. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kaa Vloženo 22. leden 2020 Sdílet Vloženo 22. leden 2020 Koupil jsem Cruz Airo Alu a je to kvalitní masivní výrobek, pasuje přesně, dobře vypadá, opravdu hodně pozitivně mne překvapil, z auta ho přes zimu nesundávám, tak jsem vypozoroval, že při jízdě v silném dešti se do auta dostane kolem těsnění předních dveří voda, myslím ale že to bude u všech výrobců stejné, tedy problém Citiga. Mají zahnuté plechy za hranu řešeny stejně. Dal jsem za něj 3100, což je i současná cena. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.