jannek Vloženo 1. leden 2014 Sdílet Vloženo 1. leden 2014 Mám Yetiho z r. 2009 s bi-xenony a ještě v záruce začal zlobit levý reflektor, převážně v zimě (v létě si to nepamatuju): při zapnutí klíčku za tmy se rozsvítí oba, ale po nastartování jen pravý, tak při jednom z 20-50(?) startů, musím klíčkem znovu vypnout a zapnout. Sám nenaskočí a displej vyhodí hlášku "zkontrolujte levý reflektor". Mám dojem, že je to nyní stále častěji a už se mi párkrát stalo, že naběhl teprve až na třetí pokus . Reklamoval jsem to v záruce v servisu, ale protože to bylo nepravidelné, nic nezjistili (fakt je, že tam jezdím většinou v létě), ani diagnostika prý nic neukázala. Taky se mi letošní zimu asi 2x stalo, že světla na zlomek vteřiny při jízdě zhasly a hned se zas rozsvítily. Máte s tím někdo nějakou zkušenost, než s tím pojedu do servisu? Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MikeTTT Vloženo 4. leden 2014 Sdílet Vloženo 4. leden 2014 Jestli ti neodchází trafo, které zvyšuje napětí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wobrazek Vloženo 4. Únor 2014 Sdílet Vloženo 4. Únor 2014 Cau mam presne ten samej problem obcas asi po 5 min od nastartovani mi zhasne xenon pred ridicem tak misim vypnout motor a zas nastartovat a pak je to v pohode dela to rano a pak vecer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jannek Vloženo 6. Únor 2014 Autor Sdílet Vloženo 6. Únor 2014 Zjistil jsem, že stačí i při nastartovaném motoru zhasnout a rozsvítit a reflektor naskočí. Když ale už svítí kontrolka nesvítícího světla, tak svítí dál, ta nezhasne, jen při restartu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bouraktom1 Vloženo 9. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2018 zdravím, měl bych problém a snad někdo poradí.. mam nastaveno denní svícení a přesto se mi po nastartování rozsvítí na palubovce prasklá zárovka a po přepnutí na tlumený mi nesvítí levý xenon. xenonem to asi není, protože někdy se to nestane a xenony svítí normálně. napadl mě startér, ale hlásí mi chybu, ikdyž vlastně světla nechci rozsvítit? díky..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.