Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Mám Yetiho z r. 2009 s bi-xenony a ještě v záruce začal zlobit levý reflektor, převážně v zimě (v létě si to nepamatuju): při zapnutí klíčku za tmy se rozsvítí oba, ale po nastartování jen pravý, tak při jednom z 20-50(?) startů, musím klíčkem znovu vypnout a zapnout. Sám nenaskočí a displej vyhodí hlášku "zkontrolujte levý reflektor". Mám dojem, že je to nyní stále častěji a už se mi párkrát stalo, že naběhl teprve až na třetí pokus . Reklamoval jsem to v záruce v servisu, ale protože to bylo nepravidelné, nic nezjistili (fakt je, že tam jezdím většinou v létě),  ani diagnostika prý nic neukázala. Taky se mi letošní zimu asi 2x stalo, že světla na zlomek vteřiny při jízdě zhasly a hned se zas rozsvítily. Máte s tím někdo nějakou zkušenost, než s tím pojedu do servisu? Díky.

• o 1 měsíc později...
Vloženo

Cau mam presne ten samej problem obcas asi po 5 min od nastartovani mi zhasne xenon pred ridicem tak misim vypnout motor a zas nastartovat a pak je to v pohode dela to rano a pak vecer :kol-32:

Vloženo

Zjistil jsem, že stačí i při nastartovaném motoru zhasnout a rozsvítit a reflektor  naskočí. Když ale už svítí kontrolka nesvítícího světla, tak svítí dál, ta nezhasne, jen při restartu.

• o 4 roky později...
Vloženo

zdravím, měl bych problém a snad někdo poradí.. 

mam nastaveno denní svícení a přesto se mi po nastartování rozsvítí na palubovce prasklá zárovka a po přepnutí na tlumený mi nesvítí levý xenon. xenonem to asi není, protože někdy se to nestane a xenony svítí normálně.

napadl mě startér, ale hlásí mi chybu, ikdyž vlastně světla nechci rozsvítit? 

díky.....

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...