Daniken Vloženo 25. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2018 (editace) Ahoj, zlobí mi zámek 5. dveří. Po odemknutí a otevření kufru (hatchback) se auto po 30 vteřinách zamkne. Vypadá to na závadu mikrospínače, ale osvětlení zavazadlového prostoru se rozsvěcí a zhasíná, takže tem mikrospínač evidentně funguje. Zámek (tu horní černou část) jsem demontoval a zjistil jsem, konektor na zámku je zkorodovaný a jeden z trnů na které se ten konektor připojuje je uhnilý. Zkoušel jsem to vyřešit tím, že na zbytek toho uhnilého trnu a ostatní 2 trny připájel drátky. Z drátů vedoucích dovnitř auta jsem ustříhnul konektor a dráty rovnou propojil. K samovolnému zamykání ale pořád dochází. Zajímalo by mně, jestli ten mikrospínač 5. dvěří je uvnitř toho horního zámku, nebo někde jinde. Když jsem měl zámek venku, tak mi přišlo, že nejde rozebrat ... takže jsem se nemohl podívat dovnitř. Případně, jestli se po takové oprave musí něco někde vynulovat nebo třeba zkontrolovat pojistka? Editováno: 25. Červenec 2018, autor: Daniken Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 26. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2018 Mikrospinac je primo v tom zamku jak pises. Nikde jinde zadny spinac neni. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daniken Vloženo 30. Červenec 2018 Autor Sdílet Vloženo 30. Červenec 2018 LucasCZE: Dík za odpověď. Nedalo mi to a zase jsem zámek odmontoval, abych se podíval, jestli by se přece jen šlo dostat dovnitř. Šlo, ale byl hroznej vopruz a pak by se musel nějak bastlit, aby zas držel pohromadě. Když jsem ho vrátil na místo, najednou funguje, jak má. Asi jsem měl prohozené drátky zamykání a osvětlení zavazadlového prostoru. Zajímavá věc, že ten zámek 5, dveřá má asi něco společného se zadníma dveřma, které mě taky zlobily. Když jsem zamknul centrálem, tak zadní dveře za řidičem nezamkly. Tlačítkem zevnitř to ale šlo, ozvalo se vždycky jakoby opožděné cvaknutí. Teď to najednou zase funguje normálně i centrálem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 31. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2018 S temi zadnimi dvermi je to zvlastni. Nevim o tom, ze by 5. dvere mely nejaky vliv pri zamykani auta. Auto mi jde zamknout i s otevrenymi 5. dvermi a to vcetne Safe Systemu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daniken Vloženo 15. Srpen 2018 Autor Sdílet Vloženo 15. Srpen 2018 Taky to může být prostě jen náhoda ... Hlavně, že ty zadní dveře taky fungujou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.