Tominko Vloženo 29. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2018 Zdravim nikde jsem tu tohle tema nenasel tak pokud existuje tak se omlouvam. Chci se zeptat nevi nekdo jestli je v nastaveni superba ve volbe jazyku cestina v kazdem aute? Ptam se proto protoze si chci dovezt S3 z Nemecka za dobrou cenu a nevim jestli pujde zmenit jazyk v nastaveni nebo jestli to bude se mnou komunikovat pouze nemecky dekuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Plzeňáček Vloženo 29. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2018 Je to tam. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 30. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2018 Nevadí zapsat češtinu jako základní jazyk do navigace, jinak to má občas stav, že píše Maxi-Dot německy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MarekKruber Vloženo 30. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2018 Ahoj Ferdo,prosim tě jsi ze Strakonic ? Byl psi mi nedopučen,že by jsi byl jedinej co mi může pomoc. Mužeš mi dát prosim tě nějaký jiný kontakt ? Jedná se o to že jsme namontovali origo parkovací kameru do me Octavie 3 r.v2014. Ale mam tam radio Bolero,a nemužeme nějak zprovoznit obraz od te kamery . Nevíme co s tim . Uvažujeme už nad koupí i columbusu navigace. Mužeš mi prosim pomoc ? Děkuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 30. Červenec 2018 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2018 Máš sz. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.