anry Vloženo 18. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2006 pasuje park asistent z fabky do Octy? Myslím el instalaci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaD Vloženo 18. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2006 elektricky ano, mechanicky (délka drátů, velikost a tvar průchodky) jsem neověřoval. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VladaTP Vloženo 18. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2006 Ano, pasuje. Montoval jsem ted o vikendu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kacer1 Vloženo 19. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2006 A z okty do superba pasuje? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 19. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2006 Ne.Superb má jiné uchacení,jiné snímače,které jsou menší,aby vešly do lišty,ale pokud to budeš dávat pod lištu jako já,tak ano,jdou použít.Fábia má proti Octávce kratší kabeláž,ale dá se to přizpůsobit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.