Jarda Voz Vloženo 1. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2018 (editace) Zdravím, už jste viděl někdo tohle tak tak jsem dnes sním dojel do servisu ,nejdříve svítila kontrolka vyfukových plynů a pak auto cuklo a začla blikat kontrolka žhavení ale jelo dal asi v nozovem režimu až do servisu tam jsem ho vypl a už nenastartoval po otevření kapoty více obrazek.....ted čekam co stím bude...... Editováno: 22. Listopad 2020, autor: Pawouk Upraven název tématu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filip Grůza Vloženo 2. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2018 Ano, viděl.. :X sice to bylo 2x na RS ale to není důležité.. A nicméně.. náhoda je blbec.. a tvoje auto je u nás v servisu @Jarda Voz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarda Voz Vloženo 2. Srpen 2018 Autor Sdílet Vloženo 2. Srpen 2018 před 9 hodinami, Filip Grůza napsal: Ano, viděl.. :X sice to bylo 2x na RS ale to není důležité.. A nicméně.. náhoda je blbec.. a tvoje auto je u nás v servisu @Jarda Voz čusss zatim se mě nikdo neozval dali mě termín až 17.8. moc nespěchají.. mam ho u nás v AGROTEC. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filip Grůza Vloženo 3. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2018 Nemusíš se bát, na autě se pracuje. snímač vyměněn + kompletní el. vedení a ostatní díly které jsou poškozené.(nehořlavá dečka, svorkovnice) Dnes proběhne zkušební jízda. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarda Voz Vloženo 3. Srpen 2018 Autor Sdílet Vloženo 3. Srpen 2018 před 12 hodinami, Filip Grůza napsal: Nemusíš se bát, na autě se pracuje. snímač vyměněn + kompletní el. vedení a ostatní díly které jsou poškozené.(nehořlavá dečka, svorkovnice) Dnes proběhne zkušební jízda. Bingo trefil ses dnes jsem byl pro něj... je OK... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarda Voz Vloženo 4. Srpen 2018 Autor Sdílet Vloženo 4. Srpen 2018 (editace) to nikdo neví čím to je v servise mi řekli že to tu měli jen jednou. Editováno: 4. Srpen 2018, autor: Pawouk Bezprostředně předcházející příspěvek se necituje - viz pravidla fora. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hanshavlik Vloženo 3. Únor 2019 Sdílet Vloženo 3. Únor 2019 Tak jak koukám, zjistil jsem včera něco podobného Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pajtaš Vloženo 19. Listopad 2020 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2020 Čaute, Keďže nechcem zakladať novú tému, tak napíšem do tejto.. Dnes som si všimol že mi svieti kontrolka motora, výkon rovnaký, všetko OK..Jedine čo začalo písať je potreba servisnej prehliadky, myslíte že by to mohlo mať s týmto nejaký súvis? Pretože na infotainmente nemám žiadnu hlášku o poruche motora a svieti tam len prehliadka XX dní....Octavia 3 2.0TDI 110kw 2016 Díky za odpoveď.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal.vrbka Vloženo 19. Listopad 2020 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2020 To poznáš jen na diagnostice. Před týdnem mi svítila také (na mé 1.6 TDI) a problém byl na 2. žhavičce. Fungovala dobře, ale díky nízkému odporu to řídící jednotka diagnostikovala jako chybu. Po výměně Ok. Takže zajeď k někomu na diagnostiku a hned budeš vědět víc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pajtaš Vloženo 22. Listopad 2020 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2020 (editace) Nakoniec mám taký istý problém ako ty..problém len jeden žhavič...Menil si iba ten jeden, alebo všetky? Dík Editováno: 1. Prosinec 2020, autor: Pajtaš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal.vrbka Vloženo 22. Listopad 2020 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2020 jen ten jeden a je klid, bratru za 500,-, ale soused je mechanik, vyměnil mi to před barákem :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martind_ Vloženo 25. Listopad 2020 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2020 (editace) Tak vidím, že ceny žhaviče jsou všude jiné :) Mě stál jeden 1000 Kč, už jsem měnil dva..jak začala zima, tak auto hodilo kontrolku výfukových plynů a po výměně vše ok.. Editováno: 25. Listopad 2020, autor: martind_ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pajtaš Vloženo 1. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2020 (editace) Čaute, Riešim teraz dilemu či meniť žhaviče všetky, alebo len ten zlý...Auto má 125000km...Cena v Škode cca 25e/ks (655kč), zo snímačom tlaku cca 115e/ks (3050kč), potreba 1ks...Len nerozumiem jednu vec, žhavič Bosch 0250403009 má cenu na E-shope cca 10euro/ks, a zrazu žhavič Originál tiež na E-shope cca 23e/ks...podľa zistení pod originálom sa ukrýva Bosch 0250403007. V čom je akože rozdiel? Fakt nechápem...díky :) Editováno: 1. Prosinec 2020, autor: Pajtaš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.