Venýsek1 Vloženo 3. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2018 Zdravím, koupil jsem Oct III ze společnosti, která ji pronajímala a na plastové krytce je zabudován nevzhledný knoflík, kterým si zřejmě uživatel přepínal soukr/služ jízdu. Sehnal jsem nový plastový díl, ale potřeboval bych poradit s demontáží, abych něco neulámal. Poradí někdo, popř. nemá někdo návod, foto atd.? Díky všem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filip Grůza Vloženo 3. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2018 přípravek není ani potřeba, stačí něco tvrdšího ale dávat si pozor ať si neponičíš středovej panel. dodržuj hlavně pohyb na správnou stranu.. je to jednoduché. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Venýsek1 Vloženo 3. Srpen 2018 Autor Sdílet Vloženo 3. Srpen 2018 Díky moc, takže to chápu tak, že tam je vše jen zacvaknuté a nic se nešroubuje ani ze strany popelníku atd? Manuál i DSG bude zřejmě totéž systém? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dettektorr Vloženo 13. Duben 2019 Sdílet Vloženo 13. Duben 2019 Dekuji za navod. Ve FL se mi neustale objevovaly mikro skrabanecky na lesklem cernem ramecku. Stacil kousek vinylu, hodka prace a vysledek pro me uspokojivej. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nemmie Vloženo 15. Květen 2019 Sdílet Vloženo 15. Květen 2019 @dettektorr zvazuju to same, bylo tezky dostat ten panel ven ? A jestli se muzu zeptat vinyl si koupil kde ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dettektorr Vloženo 15. Květen 2019 Sdílet Vloženo 15. Květen 2019 Ahoj. Ramecek jde ven jedna basen. Ramecek je ze dvou casti, vrchni leskle cerne kryci casti a spodni obyc, ta to cele drzi na miste. Dostat je od sebe chce chvilku opatrne prace. Popelnik jde ven take lehce, jen si pri tom vytahnes konektor k osvetleni a jak se to dava zpet, tak aby popelnik zase svitil, na to jsem neprisel, takze uz mi nesviti. Vinyl jsem koupil u nas na Kladne pac byl takhle v sobotu dopoledne jedinej dostupnej na krame. Ja to nemel v planu delat, byl to momentalni napad jednoho sobotniho rana :-) 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nemmie Vloženo 15. Květen 2019 Sdílet Vloženo 15. Květen 2019 A cim si to prosimte dostaval ven jen abych vedel ? Pochybuju ze mi ten pripravek pujcej nekde v servisu :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JiVi Vloženo 16. Květen 2019 Sdílet Vloženo 16. Květen 2019 Sedřenou řadicku jsem vyndal plastovým nožem (z plastových příborů), Myslím, že by to tím mohlo jít taky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dettektorr Vloženo 17. Květen 2019 Sdílet Vloženo 17. Květen 2019 Spachtli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dettektorr Vloženo 17. Květen 2019 Sdílet Vloženo 17. Květen 2019 Sirokou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 17. Květen 2019 Sdílet Vloženo 17. Květen 2019 Starou platební nebo věrnostní kartou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pela Vloženo 19. Květen 2019 Sdílet Vloženo 19. Květen 2019 Neměl byste někdo šablonu toho plastu kolem řadičky DSG? Včetně výřezu na PRND. Ideálně v křivkách :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.