Vog Vloženo 18. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2006 Nevi negdo - ma Fabie z vyroby moznost Immo-bypass to znamena start motoru pri poskoxeni chipu ve klici nebo cteci civki ? Jedna se o dva skryte kabliki ktere nutno spojit spolu a to umoznuje nouzovy start motoru. Misto skrytu gde jsou te draty ma ukazat prodejce majitelovi auta. Mne to ne ukazali a rekli ze to neni pravda. Vog Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rtg61 Vloženo 18. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2006 civki a kabliki... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NiceOne Vloženo 18. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2006 To by me zajimalo, ktere auto tohle ma? Vsadim se ze zadne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 18. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2006 samozřejmě že žádné.Je možný nouzový start-immo bypas,pokud znáš svůj login auta. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomtom Vloženo 18. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2006 civki a kabliki... Prvni odpověz a pak se posmívej, a že jsi na CZ foru neznamena, že každý je z CZ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vog Vloženo 18. Říjen 2006 Autor Sdílet Vloženo 18. Říjen 2006 (editace) Dekuji za pohopeni. Vim ze nektere slova v polstine jsou velmi podobne ale ich znaceni v cestine je inne (lnp . legracni). Vog Editováno: 18. Říjen 2006, autor: Vog Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 18. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2006 jasně vogu,třebas jako šukat(szukat),že? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vog Vloženo 20. Říjen 2006 Autor Sdílet Vloženo 20. Říjen 2006 Pro vypnuti Immo nasel jsem to: http://www.tmt.lt/immoe_en.html Ma to fungowat pro Immo1 a Immo 2. Nutno pripojit 3 draty do auta - 12V + 12 V a K-line. Jen stoji to 200 Euro, proto ne je to preskousene. Vog Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 20. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2006 Pro vypnuti Immo nasel jsem to:http://www.tmt.lt/immoe_en.html Ma to fungowat pro Immo1 a Immo 2. Nutno pripojit 3 draty do auta - 12V + 12 V a K-line. Jen stoji to 200 Euro, proto ne je to preskousene. Vog na druhej strane asi bude nejaky čip najskor ktory niečo posiela po kline.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bohouš Vloženo 20. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2006 (editace) Přerušení kabelů se dělalo dříve. Na Fanoušovi jsem měl alarm s imobilizérem Crimstopper, který přerušoval startér. Tam opravdu byly kablíky. Od dob počítačů, které plně řídí chod motoru je to zbytečné a příliš snadno obejitelné. Na plošňáku je opravdu ta méně zajímavá strana. Chybí nějaká "inteligence". Cena mi připadá trošku vysoká. Pokud si správně pamatuji z jiného tématu, pak nový klíč který by se doprogramoval k jednotce je levnější... Určitě někdo ví i cenu... Editováno: 20. Říjen 2006, autor: Bohouš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.