Jan Vodrážka Vloženo 6. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2018 Zdravím, chci se zeptat, jaké šrouby k přichycení olejové vany k motoru? Povedlo se mi někam šrouby zašantročit, hledal jsem všude, podle děr v té vaně by to měly být dva rozměry. V dílenské příručce jsem našel, tuším, M6x15. Je to správně? Jedná se o Fabii I 2002 1.4 MPI 44kw. Díky moc. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LiveBomb Vloženo 7. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2018 Nejlepší by asi bylo ověřit dle VIN v AS, případně se registrovat na skoda-dily.cz a zadat si tam auto do garáže. Jsou tam M6*16 a M6*22 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan Vodrážka Vloženo 7. Srpen 2018 Autor Sdílet Vloženo 7. Srpen 2018 Výborně, děkuji. Na skoda-dily.cz jsem registrovaný i s VIN, opravdu by to mělo být, jak píšete. Předtím jsem si ale v té změti šroubů nebyl jistý. Moc děkuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.