Andrej Vloženo 7. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2018 Ahoj, potřebuji zrušeni boční airbag spolujezdce nahradit odporem. Na které dráti připájet odpor jsou tam hnědí, modrý, bílý. Stačí 2.5ohmu Jedna se o Superb r.v.2002 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 7. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2018 Téma přesunuto do odpovídající sekce. A zamysli se trochu na nad gramatikou, ten příspěvek je naprosto otřesný... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JanSuperb Vloženo 23. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2019 Cau kluci na superbu 2004 mi odeslo cidlo bocniho narazu 6Q0 909 606 ( 5wk42895 ) sehnal jsem druhe se stejnym cislem ale ted nevim co dal! Nove cidlo jsem namontoval chyby smazal a hle ho chyba porad sviti jedna se o chybu: 01222 narazu pro postranni airbag: strana spolujezdce g180 62-00 zadne nebo chybne data Ony se ty cidla jeste nejak koduji do jednotky nebo tak neco? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JanSuperb Vloženo 23. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2019 tak vyreseno nic se nekoduje jednotka byla vadna pri zakoupeni dalsi jiz vse ok. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.