Cupiiik123 Vloženo 14. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2018 Zdravim mam nachipovanou oktavku kod motoru bkc vzdycky na rozvody najedu kolem 20 000 a takhle se mi utrhaj zuby uz nevim cim to muze byt uz sem kupoval i jinej motor kvuli tomu ale pokazdy se stane tohle a nikdo nevi co stim kdyby jste nahodou o necem vedeli co tam muze byt spatne byl bych moc rad rozvidy byli vzdy uplne nove vcetne kladek a vodni pumpy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 14. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2018 u té menší kladky se mi zdá, že má takový cihlový nádech - neteče ti náhodou čerpadlo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cupiiik123 Vloženo 14. Srpen 2018 Autor Sdílet Vloženo 14. Srpen 2018 Nene rozvody sem daval vcetne vosni pumpy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomat1 Vloženo 14. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2018 Jsou všechny prvky rozvodu souosé? Není třeba vačková hřídel ohlá a nehází řemenice? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cupiiik123 Vloženo 15. Srpen 2018 Autor Sdílet Vloženo 15. Srpen 2018 Daval sem do toho druhej motor kterej vim ze jezdil bez problemu mel sem ho v g4 a ma najeto 170 tisic ja sem na nej najezdil asi 100 a pak mi to zborili na zadek tak sem si vyndal cely motor a je tedka v octavce a stejne to dela ten samy problem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suri. Vloženo 15. Srpen 2018 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2018 čo je to za značka rozvodu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.