Leden 12, 20223 r @mapo27 Děkuji, dej pak prosím vědět hodnocení, až budeš mít nalepeno (přesnost tvarů, přilnavost lepidla). Čekáš s tím na jaro až bude teplo?
Leden 12, 20223 r před 11 hodinami, tom01 napsal: @mapo27 Děkuji, dej pak prosím vědět hodnocení, až budeš mít nalepeno (přesnost tvarů, přilnavost lepidla). Čekáš s tím na jaro až bude teplo? Jj až bude teplejc , venku zima a v garáži taky. Pak dám vědět.
Leden 15, 20223 r Mě to ještě čeká, dobrá práce. Používal si jarovou vodu nebo si to lepil jako na YouTube. Co materiál podle fotek dobrý, ale ve skutečnosti máš jaký pocit :)
Leden 15, 20223 r před 32 minutami, provit napsal: Mě to ještě čeká, dobrá práce. Používal si jarovou vodu nebo si to lepil jako na YouTube. Co materiál podle fotek dobrý, ale ve skutečnosti máš jaký pocit :) Normálně na sucho podobně jako na Youtube a materiál vypadá dobře.
Leden 15, 20223 r Před hodinou, provit napsal: Mě to ještě čeká, dobrá práce. Používal si jarovou vodu nebo si to lepil jako na YouTube. Co materiál podle fotek dobrý, ale ve skutečnosti máš jaký Asi chybný odkaz. Mě se nic nezobrazí, jen úvodní stránka YouTube.
Leden 15, 20223 r před 41 minutami, miklisek napsal: Asi chybný odkaz. Mě se nic nezobrazí, jen úvodní stránka YouTube. https://www.youtube.com/channel/UCpXDNcvzXde8XuuXJd8Ufnw
Leden 16, 20223 r @mapo27 Jakmile se oteplilo, tak ses do toho pustil i teď v lednu, paráda 😀. Skvělá práce👍, na fotkách ti vše perfektně sedí na obložení, takže šablony jsou nařezaný přesně a sedí do puntíku do tvarů tapece? Na videích na YouTube výrobce to občas není lepeno úplně přesně. Tys měl dle foto dokonale přesnou ruku 👌. Krom dobrého pocitu z materiálu bych se chtěl zeptat na přilnavost toho koberce. Když se to vyhladí, drží to přilepený festovně a máš dojem, že by to mohlo i něco vydržet? 🙂 Upraveno Leden 16, 20223 r od tom01
Leden 16, 20223 r před 3 hodinami, tom01 napsal: @mapo27 Jakmile se oteplilo, tak ses do toho pustil i teď v lednu, paráda 😀. Skvělá práce👍, na fotkách ti vše perfektně sedí na obložení, takže šablony jsou nařezaný přesně a sedí do puntíku do tvarů tapece? Na videích na YouTube výrobce to občas není lepeno úplně přesně. Tys měl dle foto dokonale přesnou ruku 👌. Krom dobrého pocitu z materiálu bych se chtěl zeptat na přilnavost toho koberce. Když se to vyhladí, drží to přilepený festovně a máš dojem, že by to mohlo i něco vydržet? 🙂 Jj na sluníčku 9 stupňů ,ale ještě jsem si tapec ohřál horkovzduškou. Začínal jsem lepit vždy z jednoho místa (viz. foto) Když se člověk někde netrefi tak to odlepit jde ,ale hodně blbě. Lepidlo ale zůstává na koberci . Pozor na to když se slepí zadní strany koberce k sobě,to je pak problém.
Leden 16, 20223 r A drží to pak nalepený fest? Resp. máš pocit, že by to mělo něco vydržet? PS. Bacha, necituj předchozí příspěvek, je to proti pravidlům fóra 😉
Leden 16, 20223 r Dík za upozornění. 👍 Dle mého názoru to drží fest, ale vteřiňák to není 😄 je to jen lepidlo.
Únor 2, 20223 r @mapo27 Než objednám také ty filcy, co máš nalepené, tak bych se ještě optat na tvé dojmy s odstupem času. Je vše ok? Jak dlouho jsi čekal na zásilku? Dík
Únor 2, 20223 r @tom01Drží , nic se neodlepuje a čekal jsem cca 14 dní. Upraveno Únor 2, 20223 r od mapo27
Červen 24, 20223 r Pro případné zájemce o tapec. Tiktak spokojen👍 Upraveno Květen 16, 20241 r od kacer1
Červen 24, 20223 r před 2 hodinami, Pitivier napsal: Ahoj, na kolik to vyjde a jak dlouho se čeká na dodání? Asi bych měl zájem :-) SZ
Červen 24, 20223 r Chtěl bych poděkovat kacer1,za dodání tapeců. Perfektní jednání,kdo máte zájem určitě budete spokojeni jak s dodáním, tak i s ,,tapecem,,. Ještě jednou děkuji
Červen 24, 20223 r před 2 hodinami, mahony1 napsal: Chtěl bych poděkovat kacer1,za dodání tapeců. Perfektní jednání,kdo máte zájem určitě budete spokojeni jak s dodáním, tak i s ,,tapecem,,. Ještě jednou děkuji Není zač, ať se podaří dobře nalepit a kdyby náhodou něco nevyšlo dají se jednotlivé díly ,,doobjednat"😉
Srpen 29, 20223 r Zdravím vás,pánové. Chtěl bych se optat-nevíte někdo, jestli by nešla tahle výplň sehnat i na Karoq FL? Díky
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.