Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

@mapo27 Děkuji, dej pak prosím vědět hodnocení, až budeš mít nalepeno (přesnost tvarů, přilnavost lepidla). Čekáš s tím na jaro až bude teplo?

před 11 hodinami, tom01 napsal:

@mapo27 Děkuji, dej pak prosím vědět hodnocení, až budeš mít nalepeno (přesnost tvarů, přilnavost lepidla). Čekáš s tím na jaro až bude teplo?

Jj až bude teplejc , venku zima a v garáži taky. Pak dám vědět.

A je to ,cca 90min. Sedí parádně.

IMG_20220115_132854.jpg

IMG_20220115_134212.jpg

IMG_20220115_140909.jpg

IMG_20220115_142427.jpg

IMG_20220115_142444.jpg

IMG_20220115_143848.jpg

IMG_20220115_122909.jpg

Mě to ještě čeká, dobrá práce. Používal si jarovou vodu nebo si to lepil jako na YouTube. Co materiál podle fotek dobrý, ale ve skutečnosti máš jaký pocit :)

před 32 minutami, provit napsal:

Mě to ještě čeká, dobrá práce. Používal si jarovou vodu nebo si to lepil jako na YouTube. Co materiál podle fotek dobrý, ale ve skutečnosti máš jaký pocit :)

Normálně na sucho podobně jako na Youtube a materiál vypadá dobře.

@mapo27 moc pěkně to sedí....👍😉.... jako z výroby

Před hodinou, provit napsal:

Mě to ještě čeká, dobrá práce. Používal si jarovou vodu nebo si to lepil jako na YouTube. Co materiál podle fotek dobrý, ale ve skutečnosti máš jaký 

Asi chybný odkaz. Mě se nic nezobrazí, jen úvodní stránka YouTube. 

před 41 minutami, miklisek napsal:

Asi chybný odkaz. Mě se nic nezobrazí, jen úvodní stránka YouTube. 

https://www.youtube.com/channel/UCpXDNcvzXde8XuuXJd8Ufnw

@mapo27 Jakmile se oteplilo, tak ses do toho pustil i teď v lednu, paráda 😀. Skvělá práce👍, na fotkách ti vše perfektně sedí na obložení, takže šablony jsou nařezaný přesně a sedí do puntíku do tvarů tapece? Na videích na YouTube výrobce to občas není lepeno úplně přesně. Tys měl dle foto dokonale přesnou ruku 👌. Krom dobrého pocitu z materiálu bych se chtěl zeptat na přilnavost toho koberce. Když se to vyhladí, drží to přilepený festovně a máš dojem, že by to mohlo i něco vydržet? 🙂

Upraveno od tom01

před 3 hodinami, tom01 napsal:

@mapo27 Jakmile se oteplilo, tak ses do toho pustil i teď v lednu, paráda 😀. Skvělá práce👍, na fotkách ti vše perfektně sedí na obložení, takže šablony jsou nařezaný přesně a sedí do puntíku do tvarů tapece? Na videích na YouTube výrobce to občas není lepeno úplně přesně. Tys měl dle foto dokonale přesnou ruku 👌. Krom dobrého pocitu z materiálu bych se chtěl zeptat na přilnavost toho koberce. Když se to vyhladí, drží to přilepený festovně a máš dojem, že by to mohlo i něco vydržet? 🙂

Jj na sluníčku 9 stupňů ,ale ještě jsem si tapec ohřál horkovzduškou. Začínal jsem lepit vždy z jednoho místa (viz. foto) Když se člověk někde netrefi tak to odlepit jde ,ale hodně blbě. Lepidlo ale zůstává na koberci . Pozor na to když se slepí zadní strany koberce k sobě,to je pak problém.

IMG_20220115_134212.jpg

A drží to pak nalepený fest? Resp. máš pocit, že by to mělo něco vydržet?

PS. Bacha, necituj předchozí příspěvek, je to proti pravidlům fóra 😉

Dík za upozornění. 👍 Dle mého názoru to drží fest, ale vteřiňák to není 😄 je to jen lepidlo.

• 3 týdny později...

@mapo27 Než objednám také ty filcy, co máš nalepené, tak bych se ještě optat na tvé dojmy s odstupem času. Je vše ok? Jak dlouho jsi čekal na zásilku? Dík 

@tom01Drží , nic se neodlepuje a čekal jsem cca 14 dní.

Upraveno od mapo27

• 4 měsíce později...

Rýsuje se mi dodavatel tapeců pokud by měl někdo zájem👍😉

Nejake podrobnosti? Cena? Platba? Dodani?

Zájemci prosím do SZ😉

Upraveno od kacer1

• 2 týdny později...

Díky Kačer, super práce. 

20220616_172518.jpg

20220616_172437.jpg

Pro případné zájemce o tapec.

Tiktak spokojen👍

20240516_143530.jpg

Upraveno od kacer1

Ahoj, na kolik to vyjde a jak dlouho se čeká na dodání? Asi bych měl zájem :-) 

před 2 hodinami, Pitivier napsal:

Ahoj, na kolik to vyjde a jak dlouho se čeká na dodání? Asi bych měl zájem :-) 

SZ

Chtěl bych poděkovat kacer1,za dodání tapeců. Perfektní jednání,kdo máte zájem určitě budete spokojeni jak s dodáním, tak i s ,,tapecem,,.

Ještě jednou děkuji 

před 2 hodinami, mahony1 napsal:

Chtěl bych poděkovat kacer1,za dodání tapeců. Perfektní jednání,kdo máte zájem určitě budete spokojeni jak s dodáním, tak i s ,,tapecem,,.

Ještě jednou děkuji 

Není zač, ať se podaří dobře nalepit a kdyby náhodou něco nevyšlo dají se jednotlivé díly ,,doobjednat"😉

• 2 měsíce později...

Zdravím vás,pánové. Chtěl bych se optat-nevíte někdo, jestli by nešla tahle výplň sehnat i na Karoq FL?

Díky

Karoq FL má stejný výplně dveří jako před FL.  Umím sehnat.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.