Petr2212 Vloženo 25. Září 2018 Sdílet Vloženo 25. Září 2018 Ahoj od nedělního večera mi nejde zapnout automat dálkových světel - den před tím vše v pohodě a najednou jako kdyby vypadla ta mezipoloha na páčce ! prostě jde jen vypnout a zapnout - nemáte někdo zkušenost ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
S.Lopik Vloženo 25. Září 2018 Sdílet Vloženo 25. Září 2018 A nemáš ovladač světel v jiné poloze, než auto? Automatická dálková světla fungují jen při poloze ovladače světel "auto". 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr2212 Vloženo 25. Září 2018 Autor Sdílet Vloženo 25. Září 2018 Vau to byl fofr :-) rychlá kontrola a máš pravdu - moc děkuji za informaci :-) :-) To by mě fakt nenapadlo, ale proč mě to nepřekvapuje :-( Další nesmysl, který nechápu je vypnutí asistenčních funkcí, ve chvíli, kdy připojíte něco na tažné !! Pokud odpojíte, asistenční služby zůstanou stejně vypnuté to je tak zralé na naboření auta !! KAždopádně děkuji za pomoc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
S.Lopik Vloženo 25. Září 2018 Sdílet Vloženo 25. Září 2018 Není zač, jsem.rád, že jsem mohl pomoct. To vypínání asistentů mne taky pěkně štve, jezdím často s nosičem na kola a nechápu, proč po odpojení nosiče nebo vozíku se nemohou ty funkce opět automaticky zapnout. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ján Knapek Vloženo 28. leden 2022 Sdílet Vloženo 28. leden 2022 Ahoj, aj ja mám tento problem. Hlavný vypínač je správne a páčka svetiel má len dve polohy a v setupe to mám zafajknuté. Neviem čo ešte treba spraviť. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clerfayt Vloženo 28. leden 2022 Sdílet Vloženo 28. leden 2022 Nemít zamrzlé, zamlžené a tak... sklo u kamery. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ján Knapek Vloženo 28. leden 2022 Sdílet Vloženo 28. leden 2022 před 36 minutami, Clerfayt napsal: Nemít zamrzlé, zamlžené a tak... sklo u kamery. okno mám čisté Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clerfayt Vloženo 28. leden 2022 Sdílet Vloženo 28. leden 2022 Měto ráno cca 20 km trvá, než se to rozmrazí a odmlží. A to vyhřívám interiér webastem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ján Knapek Vloženo 28. leden 2022 Sdílet Vloženo 28. leden 2022 před 13 minutami, Clerfayt napsal: Měto ráno cca 20 km trvá, než se to rozmrazí a odmlží. A to vyhřívám interiér webastem. ja som auto kupil v lete a od vtedy to neviem spustiť Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.