Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Ahoj od nedělního večera mi nejde zapnout automat dálkových světel - den před tím vše v pohodě a najednou jako kdyby vypadla ta mezipoloha na páčce ! prostě jde jen vypnout a zapnout - nemáte někdo zkušenost ?  

A nemáš ovladač světel v jiné poloze, než auto? Automatická dálková světla fungují jen při poloze ovladače světel "auto".

• Autor

Vau to byl fofr :-)   rychlá kontrola a máš pravdu - moc děkuji za informaci :-) :-)  To by mě fakt nenapadlo, ale proč mě to nepřekvapuje :-(   Další nesmysl, který nechápu je vypnutí asistenčních funkcí, ve chvíli, kdy připojíte něco na tažné !! Pokud odpojíte, asistenční služby zůstanou stejně vypnuté to je tak zralé na naboření auta !!    KAždopádně děkuji za pomoc 

Není zač, jsem.rád, že jsem mohl pomoct.

To vypínání asistentů mne taky pěkně štve, jezdím často s nosičem na kola a nechápu, proč po odpojení nosiče nebo vozíku se nemohou ty funkce opět automaticky zapnout.

• 3 roky později...

Ahoj, aj ja mám tento problem. Hlavný vypínač je správne a páčka svetiel má len dve polohy a v setupe to mám zafajknuté. Neviem čo ešte treba spraviť.

Nemít zamrzlé, zamlžené a tak... sklo u kamery. 

před 36 minutami, Clerfayt napsal:

Nemít zamrzlé, zamlžené a tak... sklo u kamery. 

okno mám čisté

Měto ráno cca 20 km trvá, než se to rozmrazí a odmlží. A to vyhřívám interiér webastem.

před 13 minutami, Clerfayt napsal:

Měto ráno cca 20 km trvá, než se to rozmrazí a odmlží. A to vyhřívám interiér webastem.

ja som auto kupil v lete a od vtedy to neviem spustiť

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.