Tonda-B Vloženo 25. Září 2018 Sdílet Vloženo 25. Září 2018 (editace) Najeto 3500 km a občas se rozsvítí uvedená kontrolka bez ohledu na to, že auto netahá vlek a otec jezdí s autem šetrně, je zvyklý nové auto zabíhat. Olej v převodovce jsem zkontroloval a je ho tam dost. Servis aktualizoval SW v ŘJ převodovky. Problém přetrvává... Editováno: 25. Září 2018, autor: Tonda-B Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 25. Září 2018 Sdílet Vloženo 25. Září 2018 Auto? Jak jsi zkontroloval množství oleje? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tonda-B Vloženo 25. Září 2018 Autor Sdílet Vloženo 25. Září 2018 Superb III 2,0 TDI DSG Při teplotě oleje v převodovce 35 st.C za chodu motoru po odšroubování zátky vyteklo trochu oleje. Pak nic a pak v určitých intervalech vždycky jen trochu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 25. Září 2018 Sdílet Vloženo 25. Září 2018 jj,to je správně.Jinak Superb III MR 2018 už má jiný olej,ale to mají ty,co mají mokrou 7 st. Slyšel jsem o problémech s olejem od Febi,ale jelikož máš 3500km,tak to asi nebude.Reklamuj to a je to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tonda-B Vloženo 25. Září 2018 Autor Sdílet Vloženo 25. Září 2018 To jsem právě udělal a dali tam ten novější soft. Ale reklamuje se to blbě, když za 2 měsíce se to objevilo jen několikrát a v servisu zrovna ne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tonda-B Vloženo 29. Září 2018 Autor Sdílet Vloženo 29. Září 2018 Opraveno. Vyměnil jsem žárovku v zadní lampě a závada se už neobjevuje. Když jsem s autem ve středu jel, rozsvítila se vadná žárovka a taky teplota oleje v převodovce. S teplotou oleje jsem nic nedělal, ale žárovku jsem vyměnil. Vypadala sice že je v pořádku, ale dal jsem novou a zkusil malčko poopravit patici. Dneska táta volal ze Slovenska, že se mu celou cestu do Maďarska teplota neobjevila, což by normálně nebylo možné. Prý si nepamatuje jestli mu ta kontrolka žárovky svítila vždycky když se rozsvítila kontrolka teploty, ale že žárovka občas svítila a pak zase zhasla sama, tak to neřešil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.