Jaros02 Vloženo 26. Září 2018 Sdílet Vloženo 26. Září 2018 Ahoj, Nikde som to tu na fore nenasiel tak skusam zalozit novu topic..viete mi niekto povedat ako je to s ochrannymi listami kolies,bocnic asi aj predok a zadok ked chcem aby bolo vo farbe auta( v mojom pripade biela metaliza) a nie klasicky cierne plasty? Nevidim to nikde v moznosti priplatkovej vybavy a nepamatam si ci som si to zadaval ci nie pri objednavke mojho auta. Mam pocit ze sa ma na to dealer pytal a bol som v tom ze ano ale teraz si uz niesom isty kedze to chyba v akejkolvek moznosti konfiguracie. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BirK Vloženo 26. Září 2018 Sdílet Vloženo 26. Září 2018 O takové možnosti nevím, že by kdy vůbec byla v nabídce konfigurátoru. Stejně tak pochybuji o tom, že by bylo možné si to domluvit jakkoliv jinak při objednání auta. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lumirnavrat Vloženo 26. Září 2018 Sdílet Vloženo 26. Září 2018 podle me AS, ktere maji zaroven i lakovnu by to asi dokazaly zajistit jeste pred predanim auta. Stejne montaz zasterek, prahovych list, ochranne listy 5 dveri apod resi AS az po dodani vozidla ve sve rezii. To nejde primo namontovane s fabriky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jaros02 Vloženo 26. Září 2018 Autor Sdílet Vloženo 26. Září 2018 vdaka..uz som videl na bazare niekde predavat novy Karoq co to mal a vyzeralo to naozaj super, pokial to ale nieje od vyroby tak do toho sa mi nechce ist. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BirK Vloženo 26. Září 2018 Sdílet Vloženo 26. Září 2018 Přímo z výroby určitě ne. První a zatím jediný model Karoqa, který bude mít plasty lakované do barvy vozu, je Sportline. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullets Vloženo 7. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2018 Jen takový detail podle mě to není obyč plast ale matný lak ;) pokud něco nezměnili tak to takhle vždycky bylo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
provit Vloženo 4. Září 2020 Sdílet Vloženo 4. Září 2020 Nechce se mi zakládat vlákno. Jak složitá je výměna chromovaného rámečku na přední masce za černý ze Sportline? Budu mít černý Karoq, tak jsem si ho objednal na OB AUTODILY moc ten chrom na autě nemusím :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
provit Vloženo 7. Září 2020 Sdílet Vloženo 7. Září 2020 Tak mi vymění černý rámeček za chromovaný hned při přebírání nového auta :) . Prý bude muset jít asi dolu nárazník, ale oni si ve ŠA poradí... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.