TiGeRZ Vloženo 18. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2006 Pani, ako sa da zistit ci tachometer bol stoceny ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 18. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2006 načíst obsah ŘJ motoru a přepočítat.Bohužel u fábie toto neumím,resp.nevím,kde je to uložené,na jaké adrese,u Octávky to umíme Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 18. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2006 Lze to přepsat i v ŘJ motoru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 18. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2006 jo,ale na 99% to nikdo nedělá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
century Vloženo 25. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2006 někdo mě něco říkal, že to jde zjistit pře ABS, ale nevím jak to myslel.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Grygy Vloženo 25. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2006 načíst obsah ŘJ motoru a přepočítat.Bohužel u fábie toto neumím,resp.nevím,kde je to uložené,na jaké adrese,u Octávky to umíme Cosby:me to ted zjistoval kluk ze Skodovky a nemusel nic prepocitavat.Zkusim ti to zjistit co a jak., Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 26. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2006 Já mám soft,který Octy,POassaty atd řekne přímo,počítá si to sám,ale Fábii neumí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.