Petr Dub Vloženo 30. Září 2018 Sdílet Vloženo 30. Září 2018 Dobrý den, jsem majitelem staronové Fabie II, 1.2 Tsi. 2012, v plné výbavě. Mám problém s palubním počítačem, nemohu nikde najít co znamenají zkratky S ; Z; SV, J atd. co se mi objevují v levém horním rohu palubního počítače mezi budíky. Můžete mi prosím poradit? Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 1. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2018 Sever, západ... V tomto případě bys tedy měl mít v autě navigaci. V manuálu k autu to není? Nebo v návodu pro navigaci? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr Dub Vloženo 1. Říjen 2018 Autor Sdílet Vloženo 1. Říjen 2018 Navigaci mám, ale knížku k tomu ne. Napadlo mne to také, ale přidá mi to trošku zbytečný údaj pro řidiče. Dekuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 1. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2018 Manuály se dají stáhnout ZDE. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr Dub Vloženo 1. Říjen 2018 Autor Sdílet Vloženo 1. Říjen 2018 Juuu, dekuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.