Lnln Vloženo 30. Září 2018 Sdílet Vloženo 30. Září 2018 Ahoj, můžete mi prosím poradit? Začalo mi blbnout rádio.. Funguje jen vždy tak 10min a pak začne šumět a žádnou stanici pak už naladit nejde. CD hraje normálně a pořád.. Pojistku v autě a rádiu jsem vyměnila.. Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DAVID7001 Vloženo 3. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2018 To bude pravděpodobně chyba přímo v tom rádiu.Nejlepší a nejjednodušší by bylo vyzkoušet tam jiné. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakub Miklas Vloženo 27. Srpen 2020 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2020 Dobrý den,nechci zakládat téma,tak se zeptám aspon zde. Vlastním autorádio SYMPHONY a MFD DX typ A obojí na origo škodovácké anténě ( obyčejná bez GPS ). Jde mi o to že když mám v autě rádio SYMPHONY tak stanice chytám krásně,přesunu se z bodu A do bodu B a rádio se na zvolené stanici třeba přeladi 5x a čistý zvuk mám až do cíle. Nastává problém pokud dám do auta navi MFD DX ,kdy na začátku cesty naladím stanici a v půli cesty do bodu B se mi signál ztratí ( zjištuji že rádio vůbec automaticky stanici nepřeladilo ) musím tedy přeladit ručně a hraje opět parádně. Navi je v německém jazyce,tudíž nevím kde co,ale dle přířučky mám nastaveno aby automaticky ladilo tak jak symphony,což se ale neděje. Mám se tedy obávat toho že je navigace nějakým způsobem špatná ? Nebo se to tak děje normálně. Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.