krata24 Vloženo 3. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2018 Zdravím, na obou světlech mám v rozích menší praskliny a jedno světlo se mi docela solidně v dešti rosí, jsou však prozatím obě plně funkční. Co jsem hledal možnosti řešení došel jsem ke třem variantám. Můžete prosím některou z nich doporučit a nebo navrhnout jinou? Pokud jste stejný problém řešili, tak kde a jak jste spokojení? Díky :). 1) Výměna světlometů v autorizovaném servisu - jeden světlomet cca 15 000 Kč + práce. 2) Sehnání holého světlometu někde na bazaru - jeden holý světlomet cca 4 000 - 5000 Kč. Následně vlastní výměna nebo u nějakého mechnika - vše bez záruky. 3) Renovace světla ve specializovaném servisu - jedno světlo i s prací 6 000 Kč, záruka 24 měsíců. Konkrétně dojde k rozebrání světlometu, vyčistění a nalepení nového plexi. Příklad takového servisu - https://www.dobresvitime.cz/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eiben Vloženo 5. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2018 V 03.10.2018 na 16:43, krata24 napsal: Mel jsem nebo jeste mam na mem Mercedesu E320CDI dosti poskrabane predni plexi na svetlech tak jsem objednal nove z Ebay a obe dve vysli na 39 dolaru (plexi) Zatim jsem je nemenil (jsou tam prilepeny na nejakem hermetiku) tak jaka bude kvalita nevim. Ale rozdil v cene oproti tomu co pises je velky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martttin Vloženo 5. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2018 Pri plexi z ebauy by som bol hodne opatrny, aby po 3 mesiacoh nevypadali horsie ako tie, ktore tam boli povodne... inak cekom masaker na tom superbe, to som take svetla este asi nevidel. Na mojom rv. 2010 vypadaju "jak nove", toto je jak keby po nich niekto mlatil niecim :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5icz Vloženo 13. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2018 Zameril bych se i na to, proc to prasklo. Ze by prasklo jedno bych jeste pochopil, ale obe dve stejne praskle je dost podezrele. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.