Publikováno Říjen 6, 20186 r Dobry den pani. som majitelom o3 pred fl, 2.0tdi 110kw dsg. Pri cca 100.000km mi zacalo hvizdat turbo a zhorsuje sa to. Kedze budem nuteny investovat do noveho, pocul som, ze by mohlo pasovat aj z 135kw verzie (rs). Vstreky by mali byt rovnake. Moze to niekto potvrdit? Mapy by som si samozrejme nechal urobit na brzde nove. Vdaka.
Březen 24, 20196 r Autor Takze turbo nahodene, pre upravychtivych informacie, ze turbo sice sedi, ale hadica k turbu sa musi vymenit tiez. Co zdrzalo auto na zdvihaku... Zajtra uprava na brzde, po uprave by to malo mat 230koni. koncom tyzdna este LSD diferencial, a snad to bude v pohode.
Březen 25, 20196 r Autor Takze pre dnesok sa podarilo v tejto konfiguracii dosiahnut 212ps na brzde. Je ale predpoklad, ze sa to doladi na tych 225ps, ale chce to cely den.
Březen 26, 20196 r Autor Az ten finalny, toto je zatial trapenie a uvidime kde to skonci aby to bolo funkcne.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.