mastibruch Vloženo 8. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2018 Ahoj chtěl bych požádat všechny kdo mají zkušenosti s touto motorizaci v Karoqu. Jestli mi muzete dát info jak topi samozřejmě hlavně v zimě? Nejlépe porovnat s nějakým jiným vozem. Budeme jej objednávat s 1.6 tdi a zajímá mě jestli brát nezávislé topení a nebo bude stacit vyhrivane sklo. A auto zacne po par kilometrech topit, když má to přídavné el. topení. Jinak auto bude stát venku celý rok... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stafa Vloženo 8. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2018 NT je o tom, že v zime sadáš do vyhriateho auta... Podľa mňa je NT na nezaplatenie, nech je v akomkoľvek aute. Aj ja parkujem auto vonku. V zime spustím na diaľku NT, o 15 minút sadám do vyhriateho auta, námraza z okien je preč - nič neškrabem, prípadný sneh odmetiem... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mastibruch Vloženo 12. Říjen 2018 Autor Sdílet Vloženo 12. Říjen 2018 Nikdo nepřidá svou vlastni zkusenost? To ze je NT perfektní vi snad všichni co neparkuji v garáži. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirda85 Vloženo 12. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2018 Zkušenost s vozidlem nemám, ale s NT v Ovci ano. Pokud se najdou finance, rozhodně doporučuji. Minimálně ten motor to v zimě ocení Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mastibruch Vloženo 19. Říjen 2018 Autor Sdílet Vloženo 19. Říjen 2018 Tak nakonec objednavam bez NT, měl jsem auto na zkoušku a topi v celku dobře s tim co ma přítelkyně teď 1.2tsi 77kw je to nesrovnatelne lepší. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siroma Vloženo 19. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2018 Od leta mám 1,6 aj ja bez NT,auto garazovane,NT som neriešil ,možno aj preto lebo pri kúpe som si myslel že diesel má NT ,má ale iba keď si ho objednam. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.