tajka1 Vloženo 15. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2018 Ahoj,neviete mi poradit? Mam novy tel.samsung s9 a snazim sa ho sparovat s autom(superb ll 2009) a píše mi ze je nekompatibilný. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ADLERos Vloženo 7. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2018 Máš verzi BT jednotky která nepodporuje už tak nové telefony(mám ten stejný problém se svým iPhonem) takže pomůže jen vymena celé jednotky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirik.simir Vloženo 14. leden 2019 Sdílet Vloženo 14. leden 2019 Tak jak jste dopadl? Musel jste kupovat tu novou jednotku? Mám stejný problém, mám Octavku II LK s Colombusem a telefon nechce párovat. Ale bratrovo a dcery nový Xiaomi to normálně páruje..nechápu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prassat Vloženo 15. leden 2019 Sdílet Vloženo 15. leden 2019 Některé telefony se připojují přes rSAP a některé přes HFP profil.... (některé umí oboje). HF jednotka v autě může umět jedno či druhé (nebo také oboje). Proto se spojí s jedním a se druhým ne. Zkusil bych si pohrát s nastavením BT telefonu (režim vzdálené SIM vypnout/nebo naopak zapnout) .... alespoň u Androidu nebývá problém. U iPhone je s rSAP problém. Co je to za jednotku? (pod sedadlem spolujezdce) a mobil? .... kompatibilita zde : http://wiki.ross-tech.com/wiki/index.php/Telephone_Retrofitting Pravděpodobně to ale je na výměnu jednotky, která bude podporovat profil tvého mobilu, tam bude zakopanej pes. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirik.simir Vloženo 15. leden 2019 Sdílet Vloženo 15. leden 2019 Děkuju za odpověď...jakou mám jednotku netuším..kouknu a telefon mám Huawei Y6.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MKom Vloženo 18. leden 2019 Sdílet Vloženo 18. leden 2019 Ahoj,mam bodobny problem mam Superba 2 rok 2008,bluetooth se me normalne sparuje ale nedela to nic,v maxidotu nastaveni telefon neni a kdyz zmacknu na Columbusu Phone tak jen ztlumi hlasitost(Mute).Neporadi me nekdo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martttin Vloženo 18. leden 2019 Sdílet Vloženo 18. leden 2019 (editace) http://www.vwglobe.cz/faq/universalni/bluetooth-uhv-jednotka-1k8-035-730/ Editováno: 18. leden 2019, autor: Martttin Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MKom Vloženo 18. leden 2019 Sdílet Vloženo 18. leden 2019 Před hodinou, Martttin napsal: http://www.vwglobe.cz/faq/universalni/bluetooth-uhv-jednotka-1k8-035-730/ A pujde tam jina aby to vse frcelo v maxidotu..a jaka by tam mela bejt nejlip abych koupil dystak tu spravnou na poprve ? diky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martttin Vloženo 18. leden 2019 Sdílet Vloženo 18. leden 2019 Ruku do ohna nedam, ale napriklad ja v 2016 som tam dal najnovsiu, ktora v tom case bola k dispozici a secko ok. Len je dost mozne, ze to bude chciet trochu kodovania atd, aj ja som musel kodovat. Mrzi ma to, ale neviem presne takto povedat, ale su to borci, co vedia. skusil by som pozriet aj OctaviaII sekciu, v podstate je to to iste a je to tam aktivnejsie. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MKom Vloženo 18. leden 2019 Sdílet Vloženo 18. leden 2019 Jasne..moc dekuju za odpoved ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
apaches Vloženo 29. Červen 2019 Sdílet Vloženo 29. Červen 2019 Řešil jsem to také, musel jsem namontovat novou BT jednotku, kámoš ale dal druhovýrobní rádio - myslím, že nějakou čínu a neřeší to... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oleko Vloženo 4. Červenec 2019 Sdílet Vloženo 4. Červenec 2019 Neví tu někdo proč při každém puštění rádia to chce po mě spárování kód na propojení bluetooth s mobilem? Dříve jsem zadal jednou a potom se připojoval automaticky. Resetoval jsem rádio a vymazal v tel.a po spárování a opětovném puštění rádia je pořád to samé. Mám rádio Isudar. Neví někdo kde je problém? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oleko Vloženo 8. Červenec 2019 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2019 Tak jsem to už vyřešil. V tel.jsem obnovil nastavení sítě a už to jde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.