babulka Vloženo 19. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2018 (editace) Dobrý den vespolek Můžete mi někdo poradit s autem :D vyčetl jsem přes VAG readiness kod a par věcí mi asi nefunguje. Mohl by mi někdo poradit Jde o to že jsem měl v jednotce nějaké chyby s lambda sondou a snažím se zjistit která to je. Bohužel si nějak nevím rady. Díky za vaši pomoc Editováno: 19. Říjen 2018, autor: babulka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McMatej Vloženo 19. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2018 Nevím školy nemám, ale když smažeš nějaké chyby, tak se vyjedničkuje readiness kod. Nový test proběhne během jízdy po xy km nebo jde vyvolat Vagem. DP o diagnostice v příloze. Abys to nemusel číst celé, jsou tam nadělané záložky u potřebných kódů. 1,2-40 VAG diagnostika.pdf Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
babulka Vloženo 20. Říjen 2018 Autor Sdílet Vloženo 20. Říjen 2018 Díkyza odpověď. Už pročítám dílenskou příručku k Fabce a zkusím pár věcí otestovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hubo44 Vloženo 12. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2019 U FII 16V BXW nedokažem vyvolat ten kod. Neviem pričinu. U 1,2 HTP mi to ide krasne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.