_Denis_ Vloženo 21. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2018 Ahoj kluci, nemáte někdo tip na šikovné klempíře, kteří by dělali vytažení blatníků? Našel jsem jen něco v Kladně, no kdyby někdo věděl o něčem v MS kraji, byl bych rád ;) Díky předem za tipy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azriel Vloženo 21. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2018 vytažení blatníků jako že promáčkliny?....a co třeba google ... napiš PDR ostrava atd,atd? :) nebo vytažení lemu aby si mohlna humpl namontovat límce,tak na to prodávají přípravek a uděláš doma sám :) ... ale tuzing 10 let za zenitem???? asi ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 21. Říjen 2018 Autor Sdílet Vloženo 21. Říjen 2018 No právě protože nechci dělat tuzing, chci profi práci - nejde mi o rovnání, ale o vytažení A nejde o zbytečnou vymýšlenou úpravu, ale o rozšíření zadních blatníků po vzoru M3, ze které budu měnit širší předek, tak ať to ladí.Nebo kitování.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azriel Vloženo 21. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2018 a proč si tu M3 rovnou nekoupit :) :) Jak jsem psal,google a obvolávat okolí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 21. Říjen 2018 Autor Sdílet Vloženo 21. Říjen 2018 No Google právě moc nepomohl, proto píšu sem A proč ne M3? Třeba proto že to není 4x4, kterou jsem chtěl, nebo protože stejné jízdní výkony jsou vykoupeny 2-3 násobnou cenou.Kdyby někdo věděl konkrétně, budu rád za tip 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 22. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2018 Denisi jsem zvedavy kolik stoji nove sirsi blatniky k M3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 22. Říjen 2018 Autor Sdílet Vloženo 22. Říjen 2018 Přední? Kolem 15 tisíc Korun v páru. Plus nárazník + kapota + stěna + nadkolí + vedení vzduchu k brzdám. Plus lak. Takže hodně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 23. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2018 Měl jsem na mysli nove a origo od servisu bmw Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 23. Říjen 2018 Autor Sdílet Vloženo 23. Říjen 2018 Nejsem blázen Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 24. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2018 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.