Publikováno Listopad 3, 20186 r Zdravím, potřebuji poradit. Včera při jízdě po městě mi auto několikrát zacukalo, rozsvítila se mi kontrolka ESP, blikala kontrolka žhavení a kontrolka tlaku oleje. Otáčkoměr byl na nule a rafička se nehýbala. Auto ale jelo. Čím to může být ? Děkuji za rady.
Listopad 3, 20186 r Zkratem v elektrice. Čím jiným? Pokud nejsi elektrikář, je těžké poradit. Sám to těžko najdeš.
Listopad 3, 20186 r Nevim jestli to pomuze, preci jen jine auto s jinym motorem, ale na Fabii I SDI jsem mel podobny problem. Tachometr i otackomer na nule, svitilo abs... Pritom auto jezdilo i kdyz obcas cuklo. Vyklubala se z toho zavada alternatoru.
Listopad 3, 20186 r Autor Po kině žádné stopy, ale před časem problém se snímačem otáček klíčového hřídele. V pondělí pojedu na diagnostiku.
Listopad 3, 20186 r Tak se podívej na el.svazek který vede kolem starteru, bývá tam prodrena izolace v husim krku.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.