Douša 2 Vloženo 3. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2018 Zdravím, potřebuji poradit. Včera při jízdě po městě mi auto několikrát zacukalo, rozsvítila se mi kontrolka ESP, blikala kontrolka žhavení a kontrolka tlaku oleje. Otáčkoměr byl na nule a rafička se nehýbala. Auto ale jelo. Čím to může být ? Děkuji za rady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tonda-B Vloženo 3. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2018 Zkratem v elektrice. Čím jiným? Pokud nejsi elektrikář, je těžké poradit. Sám to těžko najdeš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Douša 2 Vloženo 3. Listopad 2018 Autor Sdílet Vloženo 3. Listopad 2018 Ale dneska je vše OK, zatím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mahulík Vloženo 3. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2018 Nevim jestli to pomuze, preci jen jine auto s jinym motorem, ale na Fabii I SDI jsem mel podobny problem. Tachometr i otackomer na nule, svitilo abs... Pritom auto jezdilo i kdyz obcas cuklo. Vyklubala se z toho zavada alternatoru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mahulík Vloženo 3. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2018 Jeste mi napada, nenasel si v motoru nejake stopy po kune? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Douša 2 Vloženo 3. Listopad 2018 Autor Sdílet Vloženo 3. Listopad 2018 Po kině žádné stopy, ale před časem problém se snímačem otáček klíčového hřídele. V pondělí pojedu na diagnostiku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petan76 Vloženo 3. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2018 Tak se podívej na el.svazek který vede kolem starteru, bývá tam prodrena izolace v husim krku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.