Patrik1971 Vloženo 7. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2018 (editace) "SMART LINK + SMART GATE" plus Wireless RSE "App" Chapem smatlink,aj smartgate/mam ich v 2 autach a pouzivam ich iba v tom,v ktorom nieje navi,inak nic/...ale co je ten zbytok?Vyuzijem to nejako a hlavne naco? Editováno: 8. Listopad 2018, autor: Patrik1971 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 7. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2018 Já to chápu, že už nemusíš mít kabel k MT. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 7. Listopad 2018 Autor Sdílet Vloženo 7. Listopad 2018 Akoze smartlink bezkablovy? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
janci47 Vloženo 7. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2018 Pokiaľ dobre viem, tak bezdrôtovo Android auto atď. nefunguje, musí ísť cez kábel. Bezdrôtovo android auto pôjde vraj až od Android 10tky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 7. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2018 Asi ano. Někde jsem to četl a všude, kromě češtiny se o tom mluví. Tak paradoxně Android auto taky není pro ČR dostupné. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 7. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2018 Ted mě napadá, není to připojení tabletu od zadních sedaček k autu. Kouknoli do konfigurátoru, tam je to popsané. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 8. Listopad 2018 Autor Sdílet Vloženo 8. Listopad 2018 To je skor media comand 2.0 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 8. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2018 Ano, je to tak, jde o propojeni s tabletem. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.