Galileo2209 Vloženo 10. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2018 Dneska sem přehazoval na autě kola a jen pro zajímavost sem vyndal rezervu a k mému překvapení sem zjistil, že tam je klasický plechový disk s normální pneumatikou (stejnou jako mam na letních) akorát je na něm nálepka max 80 km/h a 50km. Předpokládám že za to může zase nějaká směrnice EU protože nevidím jediný rozumný důvod proč tam dávat plnohodnotné kolo a uvádět ho jako dojezdové. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McMatej Vloženo 11. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2018 Spíš bych řekl, že je to jiný rozměr. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galileo2209 Vloženo 11. Listopad 2018 Autor Sdílet Vloženo 11. Listopad 2018 před 10 hodinami, Aleš_BX napsal: ale na autě máš elektrony ne? pak je to z pohledu zákona neplnohodnotné dojezdové kolo... Aha, to by vysvětlovalo proč u nižších výbav kde nebyly elektrony bylo plnohodnotné. Mě to překvapilo hlavně kvůli tomu že sem u starších Citigouček viděl jen takovou tu "galusku". Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JAN-roomik Vloženo 7. Říjen 2022 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2022 Já po 6 letech jsem si pořídil na líte kola celoroční pneu a na jeden plechový disk (po zimní pneu) jsem pořídil taky celoroční pneu v rozměru 165/70/r14, kterou jsem dal pod dno kufru a v pohodě se vleze. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.