klakson23 Vloženo 18. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2018 Zdravím, Používám CarPlay a jsem celkem spokojený. Jen se chci zeptat, zda je možné, aby mi se mi ukázal obsah sms, whatsapp apod.. Zatím se mi jen ukáže na Columbusu hláška, že mi přišla zpráva, ale nejde otevřít. Pouze jde zadat Anglicky hlasový povel, zda to chci přečíst. díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
otrava Vloženo 19. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2018 Ne neukáže,je to omezení přímo od Applu kvůli bezpečnosti. Jedině jak se dostaneš na obsah sms nebo whatsapp je si to nechat přečíst od siri a i přes ní nadiktovat odpoveď. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BirK Vloženo 19. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2018 Jen pro zajímavost - ve vozech Škoda funguje CarPlay pouze po spojení kabelem, bezdrátově nelze, že? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
otrava Vloženo 19. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2018 Pouze kabel,bezdrátově to má snad jenom poslední modely od Audi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 19. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2018 A BMW. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Habi001 Vloženo 19. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2018 vzhledem k tomu jak rychle se vybíjí telefon při bezdrátovém spojení, tak ho stejně budeš připojovat kvůli nabíjení Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
klakson23 Vloženo 19. Listopad 2018 Autor Sdílet Vloženo 19. Listopad 2018 Ok, díky za odpověď. Je to škoda, protože siri toho moc česky nenamluví :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Habi001 Vloženo 20. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2018 podobné je to i u android auto. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pumpy Vloženo 19. Květen 2020 Sdílet Vloženo 19. Květen 2020 ahoj, nemáte někdo podobnou zkušnost, že při připojení ke carplay se výrazně zhoršuje kvalita mikrofonu při tel. hovorech? Hovor přes infotainment je ok, relativně čistý, přes carplay je jak z handsfree 10let zpět, neni "mi" moc dobře rozumět a opakovaně si ten s kým telefonuji stěžuje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
klakson23 Vloženo 20. Květen 2020 Autor Sdílet Vloženo 20. Květen 2020 Žena nafasovala nového Karoqa (2020) a předtím měla audi A4. Kdy přešla na Karoqa, tak hovory byly hrozné. Dlouho jsme zkoušeli čím to je a nakonec jsme taky zjistili, že horší hovory jsou, když je mobil připojený kabelem přes carplay. V servisu samozdřejmě říkají, že je vše ok. Citovat před 21 hodinami, pumpy napsal: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vormen Vloženo 20. Květen 2020 Sdílet Vloženo 20. Květen 2020 V o3 to stejný, ve Scale přes bezdrátový CarPlay zvuk bez problémů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pumpy Vloženo 20. Květen 2020 Sdílet Vloženo 20. Květen 2020 tak já se zkusim poptat ve škodovce, přecejen mám auto chvilku, takže by se ještě ke mně nemuseli chovat odmítavě.. ale asi stejně nic nevyřeší.. dost mě to štve, carplay je jedna z věcí kterou jsem podmíněně chtěl a kterou fakt využívám, ale telefon je pro mě nezbytnost a vypojovat carplay vždy když mi někdo bude telefonovat je teda supr :D .. ještě zkusim vyměnit originální kabel, když klakson píše, že v bezdrátu je to OK, kdyžtak dám vědět Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
klakson23 Vloženo 20. Květen 2020 Autor Sdílet Vloženo 20. Květen 2020 V našem případě to probíhalo tak, že prý vyzkoušeli asi 5 mobilů a u všech byl hovor vpořádku. Jasně, že to nezkoušeli za jízdy :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.