superb36 Vloženo 24. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2018 zdravím, mám supa 3,6 r.v.2011 a jak se ochladilo tak se objevil drobný problém. Dost často když se rozjiždím se studeným autem tak jak je vlhko a zima kolem 0° tak se ozývá pravděpodobně z podvozku takové dlouhé kovové vrznutí - těžko specifikovat odkud se ozývá. Děje se to jen když jedu krokem a je natočený volant (když je volant rovně tak to nedělá) po pár ujetých metrech problém zmizí a už se neobjeví. Když je kolem 15° a víc tak to tak to taktéž nikdy neudělá. Netuší někdo odkud by se mohl zvuk ozývat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CentriFUGA Vloženo 25. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2018 Homokyneťák ? Když to dělá při zatočení ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superb36 Vloženo 25. Listopad 2018 Autor Sdílet Vloženo 25. Listopad 2018 jde o to že to dělá při zatočení na obě strany a stačí mírné zatočení (třeba při vyjíždění z parkovacího místa) a udělá to jen jednou dvakrát a pak už je klid zas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Paolo.007 Vloženo 26. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2018 Já něco podobného měl u SI, občas mi to vrzlo - divný zvuk, když jsem zajížděl do garáže nebo na parkoviště a měl plný rejd, bylo to občas bez závislosti na počasí, můj mechanik říkal, že to je servo, kdy v krajní poloze při plném rejdu je tam velký tlak, tak nevím ?. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.