Publikováno Listopad 26, 20186 r Mam II Superba sedan do 44kt2009 (nemá denní svícení). Zkušený borec co se tím živí mi nakódoval denní svícení na mlhové světla. Svítí mi jako denní mlhové se sníženou intenzitou a zároveň obrysové vzadu(prý to nejde jinak, má to prý společný výstup). Od té doby se mi nepravidelně stává, že při odemknutí auta (Leaving home může být zapnutý/vypnutý) se nerozsvítí světla interiéru (lampičky vpředu, lampičky vzadu a ani kufr). Světla venkovní normálně svítí, světla ve dveřích (bezpečnostní červené světla) svítí také. Zkoušel sem otočit klíčem do polohy 1, nic se nezměnilo. Až po nastartování a vypnutí motoru kdy auto zamknu, vše opět svítí jak má. Po určitých náhodilých cyklech zamknutí se problém opět vrátí. PS: zkoušel jsem otevřít třeba jenom kufr, vypínat Leaving home a Comming home a různé kombinace, ale nic na to nemělo vliv. Netušíte někdo co by to mohlo být?
Listopad 26, 20186 r No zial odpoved na tvoj problem neviem, ale mne sa stalo, ze som si cez VCDS zmenil inerval pre CH/LH z 30 sekund (to je max, co ide cez pallubny) na 60 sekund. Vsetko fungovalo cca 2 roky a potom prestalo fungovat CH/LH uplne... znovu-nastavenie cez VCDS ani palubny nepomohlo...
Prosinec 20, 20186 r Autor vyřešeno, vše je způsobeno mízkým napětí akumulátoru což vybíjí ted v zimě nezávislé topení a krátké jízdy při kterých se dostatečně nedobíjí baterie
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.