manduss Vloženo 26. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2018 Ahoj, potřebuju z 1.9D dostat ven alternátor. Co jsem se na tůzných fórech dočetl, tak jsou v podstatě jen 2 možnosti. Buď musí ven servo nebo chladič. Nemáte s tím někdo detailnější zkušenosti? Mě se zatím jeví jako lehčí varianta ta s chladičem, ale nevím. Nikdy jsem to na 1.9D nedělal. Předem díky za jakýkoliv postřeh... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarda-k Vloženo 26. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2018 Fridex musíš vypustit v každém případě protože překáží hadice co jde k termostatu, takže je lepší vyndat rovnou i chladič. Jde to poměrně snadno i když se to nezdá. Prvně demontuješ saharu a pak samotnej chladič. Servo pryč nemusí, myslím, že jen stačí z čerpadla demontovat řemenici. Pak už se na altík celkem může. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.