Petr Tomšů Vloženo 27. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2018 Zdravím, omlouvám se pokud to již zde je a já to nenašel, nebo pokud to patří jinam. Mám otázku, mám k autu jen jeden klíč (vystřelovací 3 tlačítka). Jde mi o to, jestli nutně musím do autorizovaného servisu pro nový, nebo jestli to jde udělat j někde kde se zabývají autoklici. Na O2 problém nebyl, když jsem nechal udělat kopii u O3, nešel nakodovat imobilizér, tudíž klíč krom odemykání nefunkční. Kde je chyba? Musí se to dělat nějak online? Ať vím jestli to pokoušet a nechat si pána z autoklicu trénovat na mě výrobu, nebo jít jinam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M_ike Vloženo 27. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2018 Do servisu, jina moznost neni. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr Tomšů Vloženo 27. Listopad 2018 Autor Sdílet Vloženo 27. Listopad 2018 Takže je nutná nějaká online aktivace, nebo něco podobného? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mařák 22 Vloženo 19. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2018 V 27. 11. 2018 na 12:38, Petr Tomšů napsal: Zdravím, omlouvám se pokud to již zde je a já to nenašel, nebo pokud to patří jinam. Mám otázku, mám k autu jen jeden klíč (vystřelovací 3 tlačítka). Jde mi o to, jestli nutně musím do autorizovaného servisu pro nový, nebo jestli to jde udělat j někde kde se zabývají autoklici. Na O2 problém nebyl, když jsem nechal udělat kopii u O3, nešel nakodovat imobilizér, tudíž klíč krom odemykání nefunkční. Kde je chyba? Musí se to dělat nějak online? Ať vím jestli to pokoušet a nechat si pána z autoklicu trénovat na mě výrobu, nebo jít jinam Je potřeba objednat klíč ze Škodovky takzvaný dealer key a potom ho nahrát jinou diagnostikou. Problém je, že neorigo klíče umí nahrát málokdo protože do nich neumí nahrát imodata. Pokud si objednáš klíče na VIN tak immodata jsou tam nahrané a ty ho k autu jenom přihlásíš přes neorigo diagnostiku třeba VVDI Xhorse, ABRITES, Supervag. VVDI a ABRITES umí nahrát i immo data takže ti stačí prázdný klíč. Ze SuperVAGEM ho naučíš do auta, ale potřebuješ aby v něm byla nahraná immo data. V klíčích MQB (OC.III) je tip transpordéru TP 88/TP48AES a 16 bitů component security a to umí zatím jen ty dvě značky. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eska-monter Vloženo 19. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2018 Dakujem, ze to Alesovi niekto vysvetlil, lebo tu kecal nezmysly. Tiez som riesil podobnu vec, a bolo to ako popisujes ty, nie ales. Jeho prispevky jednoduchsich uzivatelov castejsie matu. 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eska-monter Vloženo 20. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2018 (editace) Dost ludi alternativa zaujima, najma ak alternativa je plnohodnotne riesenie problemu. To ze mi to v origo servise urobia komplikovanejsie a drahsie povazujem napriklad pri kodovani kluca (kde bud bude alebo nebude fungovat navzdy) za vyrazne menej priaznive riesenie. A riesenie od M22 robili aj mne a odporucam ho kazdemu, kto ma rovnaky problem. Vzdy som bol nazoru, aby forum davalo navody, a nebolo (platenou?) reklamou na automobilku ako v pripade Alesa. Editováno: 20. Prosinec 2018, autor: Eska-monter 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.