Přejít na obsah

Silentbloky Powerflex

Tomáš

Doporučené příspěvky

Powerflex je zatím asi to nejlepší, na co jsem slyšel reference!! Mluvím o nich asi tak rok a ještě jsem se k tomu nedostal! Vždy mi do toho vlezlo něco důležitějšího. Ale na jaře, jak budu dávat nový těhlice z turba k vůli RS brzdám, budu si Rowerflex montovat. Těch sériových "žvejkaček" už mám tak akorát dost.

Dělal jsem takový malý pokus. Nasadil jsem na šroub př. kola dlouhý pákový klíč. Jednou rukou jsem trhavým pohybem jakoby dotahoval kolo (ono se pak snaží o rozjezd) a druhou rukou jsem dal prst na zadní silentblok ramena! Při těch rázech se rameno v silentbloku pohybovalo dopředu a dozadu jakoby nic! Co to dělá když přibrzdím, to ani nechci domýšlet. Tím, jak se silbl. mačkají, kola se tak při brzdění dostávají do rozbíhavosti jako kráva! A to mám silentbloky nový asi tak 3 tkm!!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

docela masakr cena... :disgust:

To je pravda. Ale když je dnes něco pořádnýho, tak je to vždycky drahý... :palec2:

Nedá mi to, abych ještě nedoplnil proč jsou ty Powerflexy tak drahý. Oni totiž vůbec drahý nejsou, ale dovozce nás chce brát na hůl!!! Na stránkách Powerflex.com stojí jeden ks 9,90 GBP!!! Kurz 1GBP je 43 kč. To je 1720,- kč a ne 4200,- jak si je nacenil prodejce!! Jediná možnost je mít dobrýho kámoše, který je z venku dotáhne. Fuj, to už si ale připadám jako za komančů...

Editováno: , autor: Milan II
Odkaz ke komentáři

docela masakr cena... :disgust:

To je pravda. Ale když je dnes něco pořádnýho, tak je to vždycky drahý... :palec2:

Nedá mi to, abych ještě nedoplnil proč jsou ty Powerflexy tak drahý. Oni totiž vůbec drahý nejsou, ale dovozce nás chce brát na hůl!!! Na stránkách Powerflex.com stojí jeden ks 9,90 GBP!!! Kurz 1GBP je 43 kč. To je 1720,- kč a ne 4200,- jak si je nacenil prodejce!! Jediná možnost je mít dobrýho kámoše, který je z venku dotáhne. Fuj, to už si ale připadám jako za komančů...

Ale tak to je tady se vsim, staci se podivat na platy a na ceny treba v risi, ceny jsou v prepoctu stejny nebo nizsi nez u nas, a v pomeru k platum sme upne v prdeli. Mrkni treba http://www.onlinecarstereo.com a porovnej s cenama u nas. Nova Octa vyjde v benzinu v Dansku (maj tusim ze nejvyssi platy vubec) o vic jak 100000 levnejs, nez u nas, atd....

Odkaz ke komentáři

Ještě mě napadlo jestki potom nebudou víc trpět čepy.

Čepy trpí tak i tak! Ale nejvíc trpí přejezdem přes ten jeden velkej tankodrom, který si říká ČR!!

No, hele, po nedávné zkušenosti v Polsku jsem přestal na české silnice nadávat... ;)

Odkaz ke komentáři

• o 2 týdny později...

Včera jsem si objednal silentbloky Powerflex!

Chci vyměnit jen ten velký silentbl. který je tak moc namáhaný. Ten přední malý "soudek" nechám, ten je totiž tvrdý dost.

PS: našel jsem prodejce Powerflexu za super ceny!! Za sadu 4 ks na př. ramena Octavie je dle kurzu eura cca za 2880,-

Odkaz ke komentáři

• o 2 týdny později...
Včera jsem si objednal silentbloky Powerflex!

Chci vyměnit jen ten velký silentbl. který je tak moc namáhaný. Ten přední malý "soudek" nechám, ten je totiž tvrdý dost.

PS: našel jsem prodejce Powerflexu za super ceny!! Za sadu 4 ks na př. ramena Octavie je dle kurzu eura cca za 2880,-

A co to je za prodejce? Máš link?

Odkaz ke komentáři

zdarec kluci,

Silentbloky Powerflex by mi měli přijít asi v po-út! Pak sem dám foto, jak vypadají. Ale montovat je budu až na jaře zároveň s novýma těhlicema a RS brzdama. Jednou jsem si silentbl. měmil, není to nic složitýho.

Objednal jsem si je e-mailem na info@momocr.cz to je nejlevnější shop, kde jsem je našel. A tak si pochvaluji moc solidní jednání...

Odkaz ke komentáři

zdarec kluci,

Silentbloky Powerflex by mi měli přijít asi v po-út! Pak sem dám foto, jak vypadají. Ale montovat je budu až na jaře zároveň s novýma těhlicema a RS brzdama. Jednou jsem si

Sáákriš, vůbec jsem ty silentbloky na jejich stránce nenašel. Dej pak určo vědět, jaké jsou dojmy, atd. Trošku se bojím, že díky těm tvrdším silentblokům budou o dost více dostávat na prdel tlumiče, ramena a ostatní díly podvozku... :disgust:

Odkaz ke komentáři

Pod kterým číslem jsou ty co budeš měnit?

Jsou to položky pod číslem "1" a "2"! Cena za tyto 4ks je 2880,- kč. Možná až se trochu vzpamatuju z těch finančních facek, tak vyměním i silentbloky zadní nápravy - č. 5 -_-

Tak to je dobrých tisíc korun ušetřených ;) a po pětce čtyrku? :D:D

Odkaz ke komentáři

zdar kluci,

tak mi před malou chvílí PPL dovezlo balíček se silentbloky předních ramen Powerflex. Je to super, ten malý silbl. je ze dvou půlek, tak že se bude montovat jetě líp, než ty originálni soudky!!! Součástí dodávky je i mazací tuk pro snadné natlačení silbl. do otvorů ramen. Hmmm, to bude pošušňáníčko...

-_-:palec2:

Editováno: , autor: Milan II
Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...