Tomáš Vloženo 20. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2006 Nedával někdo na auto? Možná by to na octavii, kde rychle odcházejí mohlo být dobrý. http://www.mk-racing.cz/kat-pflex.htm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FOX Vloženo 20. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2006 Nedával někdo na auto? Možná by to na octavii, kde rychle odcházejí mohlo být dobrý.http://www.mk-racing.cz/kat-pflex.htm taky sem na ně koukal.Čeká mě výměna uložení stabíku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Vloženo 20. Říjen 2006 Autor Sdílet Vloženo 20. Říjen 2006 U mě to není ještě tak akutní, ale uvažuju o nich. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan II Vloženo 21. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2006 Powerflex je zatím asi to nejlepší, na co jsem slyšel reference!! Mluvím o nich asi tak rok a ještě jsem se k tomu nedostal! Vždy mi do toho vlezlo něco důležitějšího. Ale na jaře, jak budu dávat nový těhlice z turba k vůli RS brzdám, budu si Rowerflex montovat. Těch sériových "žvejkaček" už mám tak akorát dost. Dělal jsem takový malý pokus. Nasadil jsem na šroub př. kola dlouhý pákový klíč. Jednou rukou jsem trhavým pohybem jakoby dotahoval kolo (ono se pak snaží o rozjezd) a druhou rukou jsem dal prst na zadní silentblok ramena! Při těch rázech se rameno v silentbloku pohybovalo dopředu a dozadu jakoby nic! Co to dělá když přibrzdím, to ani nechci domýšlet. Tím, jak se silbl. mačkají, kola se tak při brzdění dostávají do rozbíhavosti jako kráva! A to mám silentbloky nový asi tak 3 tkm!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host aka Vloženo 22. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2006 docela masakr cena... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan II Vloženo 22. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2006 (editace) docela masakr cena... To je pravda. Ale když je dnes něco pořádnýho, tak je to vždycky drahý... Nedá mi to, abych ještě nedoplnil proč jsou ty Powerflexy tak drahý. Oni totiž vůbec drahý nejsou, ale dovozce nás chce brát na hůl!!! Na stránkách Powerflex.com stojí jeden ks 9,90 GBP!!! Kurz 1GBP je 43 kč. To je 1720,- kč a ne 4200,- jak si je nacenil prodejce!! Jediná možnost je mít dobrýho kámoše, který je z venku dotáhne. Fuj, to už si ale připadám jako za komančů... Editováno: 22. Říjen 2006, autor: Milan II Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Vloženo 23. Říjen 2006 Autor Sdílet Vloženo 23. Říjen 2006 Ještě mě napadlo jestki potom nebudou víc trpět čepy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 23. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2006 docela masakr cena... To je pravda. Ale když je dnes něco pořádnýho, tak je to vždycky drahý... Nedá mi to, abych ještě nedoplnil proč jsou ty Powerflexy tak drahý. Oni totiž vůbec drahý nejsou, ale dovozce nás chce brát na hůl!!! Na stránkách Powerflex.com stojí jeden ks 9,90 GBP!!! Kurz 1GBP je 43 kč. To je 1720,- kč a ne 4200,- jak si je nacenil prodejce!! Jediná možnost je mít dobrýho kámoše, který je z venku dotáhne. Fuj, to už si ale připadám jako za komančů... Ale tak to je tady se vsim, staci se podivat na platy a na ceny treba v risi, ceny jsou v prepoctu stejny nebo nizsi nez u nas, a v pomeru k platum sme upne v prdeli. Mrkni treba http://www.onlinecarstereo.com a porovnej s cenama u nas. Nova Octa vyjde v benzinu v Dansku (maj tusim ze nejvyssi platy vubec) o vic jak 100000 levnejs, nez u nas, atd.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan II Vloženo 23. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2006 Ještě mě napadlo jestki potom nebudou víc trpět čepy. Čepy trpí tak i tak! Ale nejvíc trpí přejezdem přes ten jeden velkej tankodrom, který si říká ČR!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host aka Vloženo 24. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2006 Ještě mě napadlo jestki potom nebudou víc trpět čepy. Čepy trpí tak i tak! Ale nejvíc trpí přejezdem přes ten jeden velkej tankodrom, který si říká ČR!! No, hele, po nedávné zkušenosti v Polsku jsem přestal na české silnice nadávat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan II Vloženo 2. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2006 Včera jsem si objednal silentbloky Powerflex! Chci vyměnit jen ten velký silentbl. který je tak moc namáhaný. Ten přední malý "soudek" nechám, ten je totiž tvrdý dost. PS: našel jsem prodejce Powerflexu za super ceny!! Za sadu 4 ks na př. ramena Octavie je dle kurzu eura cca za 2880,- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host aka Vloženo 11. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2006 Včera jsem si objednal silentbloky Powerflex! Chci vyměnit jen ten velký silentbl. který je tak moc namáhaný. Ten přední malý "soudek" nechám, ten je totiž tvrdý dost. PS: našel jsem prodejce Powerflexu za super ceny!! Za sadu 4 ks na př. ramena Octavie je dle kurzu eura cca za 2880,- A co to je za prodejce? Máš link? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ace Vloženo 11. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2006 Zdary.Prosím tě dej pak vědět jak probíhala montáž.Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan II Vloženo 11. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2006 zdarec kluci, Silentbloky Powerflex by mi měli přijít asi v po-út! Pak sem dám foto, jak vypadají. Ale montovat je budu až na jaře zároveň s novýma těhlicema a RS brzdama. Jednou jsem si silentbl. měmil, není to nic složitýho. Objednal jsem si je e-mailem na info@momocr.cz to je nejlevnější shop, kde jsem je našel. A tak si pochvaluji moc solidní jednání... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host aka Vloženo 11. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2006 zdarec kluci,Silentbloky Powerflex by mi měli přijít asi v po-út! Pak sem dám foto, jak vypadají. Ale montovat je budu až na jaře zároveň s novýma těhlicema a RS brzdama. Jednou jsem si Sáákriš, vůbec jsem ty silentbloky na jejich stránce nenašel. Dej pak určo vědět, jaké jsou dojmy, atd. Trošku se bojím, že díky těm tvrdším silentblokům budou o dost více dostávat na prdel tlumiče, ramena a ostatní díly podvozku... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Vloženo 13. Listopad 2006 Autor Sdílet Vloženo 13. Listopad 2006 Pod kterým číslem jsou ty co budeš měnit? Powerflex.doc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan II Vloženo 13. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2006 Pod kterým číslem jsou ty co budeš měnit? Jsou to položky pod číslem "1" a "2"! Cena za tyto 4ks je 2880,- kč. Možná až se trochu vzpamatuju z těch finančních facek, tak vyměním i silentbloky zadní nápravy - č. 5 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Vloženo 14. Listopad 2006 Autor Sdílet Vloženo 14. Listopad 2006 Pod kterým číslem jsou ty co budeš měnit? Jsou to položky pod číslem "1" a "2"! Cena za tyto 4ks je 2880,- kč. Možná až se trochu vzpamatuju z těch finančních facek, tak vyměním i silentbloky zadní nápravy - č. 5 Tak to je dobrých tisíc korun ušetřených a po pětce čtyrku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guru Vloženo 14. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2006 Ja som menil silentboky na stabilizatoroch a sucasne aj spodny silentblok drziaka prevodovky. Po tyzdni som ho vymenil naspat za stary , lebo to prenasalo vibracie z motora na karoseriu a vsetko rezonovalo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan II Vloženo 14. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2006 (editace) zdar kluci, tak mi před malou chvílí PPL dovezlo balíček se silentbloky předních ramen Powerflex. Je to super, ten malý silbl. je ze dvou půlek, tak že se bude montovat jetě líp, než ty originálni soudky!!! Součástí dodávky je i mazací tuk pro snadné natlačení silbl. do otvorů ramen. Hmmm, to bude pošušňáníčko... Editováno: 12. Prosinec 2019, autor: Milan II Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Vloženo 14. Listopad 2006 Autor Sdílet Vloženo 14. Listopad 2006 Vypadají good škoda, že je tam foukneš až na jaře. Mohl si hned sdělit první dojmy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.