Martin Chleboun Vloženo 13. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2018 Zdravím pánové, nějak se mi nedaří najít ani zde ani na internetu, zda se dá někde sehnat a vyměnit na Superbu II Facelift L&K zadní chromovaný lem kolem trojúhelníku v zadních levých dveřích. Je trochu pokřivený a odlepený. Máte s tím někdo zkušenosti? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martttin Vloženo 13. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2018 Ako samostatny diel som to nenasiel, iba ako sucast toho zadneho skla. Je tam vela variant ale v principe: zelene sklo + chrom lista: 3T5845209AM tmave sklo + chrom lista: 3T5845209AN Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Chleboun Vloženo 13. Prosinec 2018 Autor Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2018 takže nutná výměna včetně skla trojúhelníku? Drahá legrace :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CentriFUGA Vloženo 13. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2018 Nové počítej cca 5tis za jenu stranu, na vrakovišti dvojku i s celým rámečkem a těsnící gumou atd. Zjšťoval jsem pro tátu, jelikož ten má zase tuto plastovou pochromovanou lištu zoxidovanou, jak auto jezdilo ve Francii u moře. Nakonec jsme to neřešil ne kvůli ceně, ale pracnosti. Myslel jsem že to půjde je přecvaknout lišta, ale jinak než se sklem to nejde, tak jsme to nechali být Hold superb....není to jako u fábie kde stojí 1400 nové :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.