MARTHI Vloženo 18. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2018 Zdravim, chci se zeptat zda-li nekdo nemel stejny problem jako ja kdyz jedu po nerovnostech prijde mi jakoby neco bouchalo v B sloupku. Zjistil jsem ze dvere u ridice mi zcela nelicujou s temi v zadu, nevite nekdo jak vycentrovat, popr. pritahnout ty dvere ke karoserii? Na dalnici mi prijde ze to zacalo i mozns kvuli tomu trochu vic hucet.. Kdyz na dvere zatlacim smerem dovnitr tak maji vuli. Dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Bednář Vloženo 18. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2018 (editace) Větší přítlak se seřizuje na oku na B-sloupku. Musíš mít spešl tisícihran, povolit oba šrouby a fakt o kousek posunout oko směrem dovnitř. Chce si to s tím pohrát. Editováno: 18. Prosinec 2018, autor: Martin Bednář Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.