Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Jo mi :DB)  stalo mne to nový palivový filtr...  A naftu jsem si odsál sám, přes palivové čerpadlo...  Naštěstí jsem netankoval plnou ale asi jenom 20l  tak to šlo rychle B)B)

Vloženo

Ak si nenaštartoval, tak by stačilo vytiahnuť len tú nádrž. Ak naštartoval, tak záleží, ako dlho bežal motor. Ak krátko, tak len nádrž a filter. Ak dlhšie, tak nádrž, filter, preplach čerpadiel a vstrekovačov.

Vloženo (editace)

Tak záleží jak tě asi budou chtít natáhnout v tom servisu....  Co to bylo z auto?   Já jsem ujel asi 5 km než mi začalo auto škubat tak jsem poznal, že jsem natankoval benzín ... :D.  A žádný poplach jsem nedělal odsat nový filtr a plnou nádrž nafty... Pokud tam něco málo naředěné zůstane nevadí rozředí se ještě více novou naftou.

Editováno: , autor: kecka
Vloženo

Já mám zkušenost s následujícím..

Do 1.4TDI (Fabia) asi 20l benzínu do 5l nafty. V servise komplet odčerpání paliva a výměna naftového filtru. Odčerpání stálo asi 300, ale filtr mi naúčtovali i s úrokama (2x cena v AS) :D

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...