vitezslav2 Vloženo 21. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2018 Už se někomu z vás stalo, že jste natankovali benzín do nafťáku? Popřípadě kolik stálo vyčištění. Díky za info. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kecka Vloženo 21. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2018 Jo mi stalo mne to nový palivový filtr... A naftu jsem si odsál sám, přes palivové čerpadlo... Naštěstí jsem netankoval plnou ale asi jenom 20l tak to šlo rychle Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vitezslav2 Vloženo 21. Prosinec 2018 Autor Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2018 Mě se povedlo 40l benzínu do cca 20l nafty (60l nádrž) ve služebním autě. Nechal jsem to odtáhnout do servisu. Tak mne zajímal co mne čeká. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jao Vloženo 21. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2018 Ak si nenaštartoval, tak by stačilo vytiahnuť len tú nádrž. Ak naštartoval, tak záleží, ako dlho bežal motor. Ak krátko, tak len nádrž a filter. Ak dlhšie, tak nádrž, filter, preplach čerpadiel a vstrekovačov. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vitezslav2 Vloženo 22. Prosinec 2018 Autor Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2018 No kousek jsem ujel, než jsem si to uvědomil. A hned jsem to chcípnul. Takže určitě proplach komplet. Musel jsem to dát do značkovýho servisu a náklady půjdou zamnou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kecka Vloženo 22. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2018 (editace) Tak záleží jak tě asi budou chtít natáhnout v tom servisu.... Co to bylo z auto? Já jsem ujel asi 5 km než mi začalo auto škubat tak jsem poznal, že jsem natankoval benzín ... . A žádný poplach jsem nedělal odsat nový filtr a plnou nádrž nafty... Pokud tam něco málo naředěné zůstane nevadí rozředí se ještě více novou naftou. Editováno: 22. Prosinec 2018, autor: kecka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vitezslav2 Vloženo 22. Prosinec 2018 Autor Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2018 Firemní WV Caddy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 22. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2018 Benzín v dieselu.pdf Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vitezslav2 Vloženo 22. Prosinec 2018 Autor Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2018 Děkuju za článek. Nepříjemný před svátkama. Počítám s tím že mi naloží... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Neonik Vloženo 22. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2018 Já mám zkušenost s následujícím.. Do 1.4TDI (Fabia) asi 20l benzínu do 5l nafty. V servise komplet odčerpání paliva a výměna naftového filtru. Odčerpání stálo asi 300, ale filtr mi naúčtovali i s úrokama (2x cena v AS) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.